Ha napi 1-2 szál cigit szívok akkor ugye nem számítok dohányosnak?
Figyelt kérdés
L/182015. febr. 17. 19:03
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem. Nincs ezzel gond. De ez úgyis nőni fog, egyre többet kíván majd a szervezeted. Milyet szívsz?
2/13 anonim válasza:
Nem. Csupán idiótának.
18 évesen ennyi ésszel hogy rendelkezhetsz...
3/13 A kérdező kommentje:
Miért lennék idióta?
2015. febr. 17. 19:32
4/13 anonim válasza:
Mert kevés az eszed. Vagyis idióta vagy.
Gondolom a kinézeted valami plázacica féleség, szóval ezért a hülye kérdés.
5/13 anonim válasza:
Ez olyan mint mikor megkérdezi valaki: Heti 1-2 felestől már alkoholista vagyok? Erre a hivatalos válasz, hogy ha van benne rendszeresség akkor igen, szóval a te eseteben is ezt mondnám.
6/13 A kérdező kommentje:
Hát ez tök jó :D Pár mondatból rögtön levágtad hogy egy hülye plázamacska vagyok :D De azért köszi hogy válaszoltál még ha alpári stílusban is ;)
2015. febr. 17. 20:51
7/13 anonim válasza:
Nincs igazam Plázacica? Haverok előtt kell? Vagy a pasid előtt játszod a nagymenőt? :)
8/13 anonim válasza:
Van aki sokáig a köztes állapotba tartozik, mint ahogy a kérdező is, nem igazi dohányos, simán le lehetne szokni, de már van "kísértés". Szinte mindenki volt ebben az állapotban, csak általában nem túl sokáig, átbillen valamelyik oldalra.
9/13 anonim válasza:
Ha abba tudod hagyni akkor nem.
10/13 anonim válasza:
en is 18/L vagyok es hidd el kedves nem tudom hanyadik valaszolo, kozom nincs a plazacicakhoz. tehat szerinted egy 18/L aki dohanyzik, neked plazacicanak szamit? erdekes a gondolkozasod es a felfogasod! nyugodj meg inkabb es szivj el egy cigit!
hogy valaszoljak a kerdesedre, en is napi 1-2 szalat szivok el, nem tartom magam nagy dohanyosnak es barmikor megtudnam allni hogy ne gyujtsak ra! ha nincs problemad azzal hogy par napig ne szivj cigit/nem remegsz a cigi utan akkor nem szamitasz dohanyosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!