Idővel könnyebb lesz? De mikor?
Figyelt kérdés
8 év dohányzás után letettem a cigit.
Már 4 hónapja leszoktam, nem is gyújtottam rá azóta sem, de egyszerűen mindennap eszembe jut, hogy na most rágyújtanék.
Ez kb 1-1,5 hónapja van így.Egyre nehezebb. Tehát az elején sokkal könnyebb volt. Ez el fog múlni valaha?
2010. febr. 11. 12:23
1/7 anonim válasza:
Igen el fog múlni,és utána magadon is csodálkozni fogsz,hogy tudtál éveken át füstölni..Én 14 éves koromban kezdtem cigizni,és 20 évesen már napi 2 dobozzal szívtam a sofit(nem gyenge bagó).2001-ben egyik napról a másikra eldobtam a cigit,és azóta se gyújtottam rá.Az elején nekem is mindig eszembe jutott,hogy egy jó ebéd vagy vacsora után de jól esne 1 szál cigi,de nem gyújtottam rá..Mivel tudtam,hogy ez is hozzá tartozik a leszokáshoz,így nem okozott gondot,hogy nemet mondjak..Viszont én alkalmaztam egy jó módszert.A legtöbben akik éppen szoknak le a cigiről minden cigit,öngyújtót,gyufát kidobnak a lakásból,hogy nehogy kísértésbe essenek..Mivel tudják,hogy semmi bagó nincs,néha szinte megszállottan keresnek hátha találnak..Ez még jobban kínozza az embert,és itt van az,hogy elegük lesz,gyorsan vesznek,és örömmel rágyújtanak.Én hagytam a fiókomban 1 dobozt amiben csak 1 szál cigi,és 1 gyufa volt...Néha ha rám jött akkor csak kivettem a fiókból,meg győződtem róla,hogy még mindig ott a cigi,és megnyugodtam..A tudat,hogy "végszükség esetén ott lapul egy szál"már nem is ingerelt annyira..A cigi még mindig ott van,igaz már se szaga,és a papírja is besárgult,de ott van...
2/7 anonim válasza:
Erősnek kell lenned,ha ennyit kibírtál,az már óriási haladás.Ne arra gondolj mi lenne ha rágyújtanál,hanem arra hogy mit ér a hónapokat feladni!!!Én drukkolok!Sorstárs:-)(szilveszter óta nem szívom)
3/7 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm a lelki támogatást. Egyszer jobb-egyszer rosszabb, most éppen jobb:)
Nekem is van Dugicigi, és én is barnaszofit szívtam 2doboz/nap, szóval én sem light-oztam.
De érdekes, hogy büszke vagyok magamra:)
2. Bírod még? én nem csaltam:)
2010. febr. 18. 22:05
4/7 anonim válasza:
Nagyon jól.Mostmár eszembe sem jut,és ezt én magam sem gondoltam volna.Úgyhogy ki kell tartanod,ne hozz rám szégyent:-D
5/7 anonim válasza:
Elmúlik, próbáld pótolni valamivel. Nekem a mozgás jött be, lassan, óvatosan sportolgatni kezdtem. Egy idő után csak akkor jut eszedbe, ha az utcán megérzed az illatát, vagy látod valakinél.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
Most teljesen jó, egyáltalán nem hiányzik:)
csak nagyon zavar a füstje:(
ja és egy kilót híztam összesen:)
2010. máj. 10. 22:22
7/7 anonim válasza:
Szia!
Én a 02.12es vagyok.Rágyújtottál azóta?Hogy bírod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!