Szerintetek baj ha 14-évesen cigizek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 14:15
1/9 anonim válasza:
szerintem magadtól is tudod,hogy igen. különben ha rá is szoksz nehéz lesz letenni
2/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok rászokni csak néha a haverokkal!
2015. febr. 6. 14:18
4/9 anonim válasza:
Dehogy baj, drogoznod is kéne, meg hullarészegre inni magad. Szerinted???
5/9 anonim válasza:
Na látod, ez a baj, hogy a haverokkal. Ahelyett, hogy egymást lebeszélnétek a cigiről, menőnek tartjátok, és egymást túllicitálva szívjátok. Most még nem nehéz lemondani róla. Mutass példát TE. Vagy akkor nem vagy már haver?
6/9 anonim válasza:
kérdező,én is így kezdtem. aztán 10évig ez így maradt,csak már egyedül is kívántam, reggel első dolgom volt,kaja után megint, lefekvés előtt is, stbstb.
most próbálok leszokni. még nagyon az elején vagyok,rossz..
8/9 anonim válasza:
Anyósom most halt bele az állandó dohányzásba.Tüdőrákot kapott,ami ráterjedt az agyára a mellére.4 műtéten esett át levették az egyik mellét a tüdejének nagy részét ki kellett szedni,az volt kétszeri alkalommal aztán utolsó volt az agyműtét,de utána tele lett daganattal és az orvosok már nem nyiszálták tovább.Sokat szenvedett.Pedig ő huszonévesen kezdte a dohányzást.Szóval ha jót akarsz magadnak és nem akarod ,hogy egyszer egy tüdőszűrés vizsgálat alkalmával közöljék veled a halálos betegséget,ne dohányozz!!!!!!Sok kíntól és szenvedéstől óvod meg magad.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2015. febr. 6. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!