Ha nem tüdőzöm le mennyi idő után kapok szájrákot? (18F) és mellesleg ti nem tartjátok hülyeségnek hogy azt mondják, hogy a cigisek lesznek tüdőrákosok de az eseteg 60% nem dohányzik?
"mellesleg ti nem tartjátok hülyeségnek hogy azt mondják, hogy a cigisek lesznek tüdőrákosok de az eseteg 60% nem dohányzik?"
És ezt a bizarr statisztikát mégis honnan rántottad elő?
Ugyanis érdekes módon én pl. pulmonológiai osztályon, ahol a betegek nagy része tüdőrákos volt, szinte kivétel nélkül dohányosokat láttam.
A tüdőrákosok legalább 90% dohányzik. Egy metaforával szemléltetem: Mennyi az esélye, hogy motorbalesetet szenvedsz? Ha motorozol, jócskán növeled az esélyt, viszont ha életedben nem ültél motorra, akkor is elüthet egy motoros. Minden egyes motorra szállásnál növeled a valószínűséget. Ezt befolyásolja a környék is, ahol laksz: mennyi a motorosok száma.
Motor-cigi, motorbaleset-tüdőrák, motoros létforma-dohányzó életmód, a környék, ahol laksz-genetikai determináció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!