Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek? 15/L

Mit tegyek? 15/L

Figyelt kérdés

Szóval régebben már kipróbáltam a cigit de nem szoktam rá.

Most viszont nagyon szeretnék cigizni "ki vagyok éhezve a cigire" mielött azt mondanátok hogy kamu vagy csak azért akarsz mert a többi 15 éves is cigizik de engem nem érdekelnek a többiek.. Suliban minden órán azon jár az eszem hogy hogyan szerezhetnék egy dolog ami visszatart az hogy apa már nem él és hogy nagyon csalódna bennem. Mit tegyek hogy NE kelljen nekem a cigi? vagy ha kipróbálom akkor megint nem fog kelleni?

2015. jan. 27. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
masztizz helyette
2015. jan. 27. 21:00
 2/6 A kérdező kommentje:

normális választ kérlek..

azt nem fogom csinálni..

2015. jan. 27. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiprobálod vagy csillapodik a váhyad megint vagy rászoksz.

Agyban kell tenni ez ellen,mondogasd hogy nem kell a.cigi.

2015. jan. 27. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért akarsz füstöt szívni a tüdődbe? Egyél inkább csipszet, csokit, még az is jobb cigi helyett.
2015. jan. 27. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Önfegyelem kérdése az egész, próbáld elterelni a gondolataidat.
2015. jan. 27. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Önfegyelem.

De mondjuk ha kínálnak mondd hogy majd egy slukkot a tiedből. Meglátod milyen lesz. Jó esetben szar.Rossz esetben meg még több akarat fog kelleni. :)

De amúgy nekem is így van sokszor :)

2015. jan. 29. 08:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!