Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek? Többi lent!

Szerintetek? Többi lent!

Figyelt kérdés

A kornyezetemben nem igazan vannak dohanyzok, es en sem cigiztem meg. De az utcan (vagy barhol) akarva-akaratlanul is beszivom a cigifustot, es ez nagyon jo erzessel szokott eltolteni. Eleg sokat olvasgattam a temaban, de mindezek ellenere vonz a cigaretta. Sokszor almodtam mar azt, hogy cigizek. :D (Viccen kivul. :D) Es ugy nem szeretnek raszokni, viszont neha ha nagyon ideges vagyok, ugy erzem jol esne egy szal. Tenyleg csak alkalmankent csinalnam maximum, talan havonta 1-2 szal, ha tenyleg tetszene. Nem meno akarok ezzel lenni, mert ez nem is az nyilvan, nem is tarsasagban gondolnam, de elofordult mar, hogy tul sok stressz stb. miatt eljutottam addig, hogy "na most kene egy cigi", tenyleg nem gyakran, es nagy akaraterom van, szoval nem szoknek ra jobban. Szoval a kerdesem, hogy szerintetek erdemes lenne kiprobalnom? Lehet bajom havi egy-egy szaltol (sportolok is)? Es tudnatok mondani gyengebbeket de finomakat?

Elore is koszonom a normalis valaszokat, es nem tudom mennyire lenyeges de 17 multam. :)

2015. jan. 22. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok! "na most jól esne egy cigi" Ez a legalja!
2015. jan. 22. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen 1-2-bol lett a napi 6 szal, szrabb napokon meg tobb.

A gyengebb cigi pont arra jo, hogy raszokj. Foleg ha izesitett.

En ha ujra 17 lennek, a mai eszemmel elkerulnem a cigit.

2015. jan. 22. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha rosszkedvűen gyújtasz rá lelkileg hamar rászoksz és később kis stressz esetén is fogod kívánni.
2015. jan. 23. 09:52
 4/5 anonim válasza:
Mindenki így szokik rá a cigire. Nekem is így lett a napi 2-3 szálból napi egy doboz, ha nem több. Ellenben a legtöbb dohányossal, én nem akarok leszokni, de aki ilyen miatt akar rászokni a cigire, az inkább ne is szokjon rá.
2015. jan. 23. 09:53
 5/5 anonim válasza:

"Gratulálok! "na most jól esne egy cigi" Ez a legalja!" hahaha, jajistenem

Egy éve dohányzom, tartom a napi 2-3-as átlagot, egyáltalán nem vagyok rászokva. Azt tudom ajánlani, hogy ne tüdőzd le soha, akkor talán te se szoksz rá

2015. jan. 31. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!