Január 14. -én szívtam utoljára marihuánát. És február első hetében mennem kell vérvételre és vizeletet is vinnem kell. Kimutatható lesz akkor még a szervezetemben a THC?
Nem fogják kimutatni, mert NEM KERESIK!
Ha keresnék, akkor kimutatnák.
De mi a fenének drogozol 16 évesen?????
Egy éve még csak herbaloztam szoval ez egy jobbik eset:D
Nem én vagyok az egyetlen 16 aki valaha elszivott egy spanglit.
"Nem én vagyok az egyetlen 16 aki valaha elszivott egy spanglit."
Ezt tudjuk :)
De engem mindig szomorúsággal tölt el, mikor megyek haza éjjel, és a belvárosban a kis tinik hánynak, fetrengenek a sarkokon.
Egyszerűen csak sajnálom, a nagy részük valszeg kinövi, de akkor is.
Én is csináltam és csinálok sok hülyeséget, de legalább a drog kimaradt az életemből, és ezért nagyon hálás vagyok.
így nem de direkt vizsgálattal kb egy hónap..
ne herbálozz tényleg az egy vegyszeres szrság..!
Engem nem az zavar, hogy drogot szívsz, te életed, pont letojom. Az már sokkal inkább fel tud b.aszni, hogy:
1. Ahhoz már nincs p.fád, hogy felvállald. Gusztustalan sunyi ember vagy aki nem vállalja a tettei következményét. (Ha sima cigit szívnál, lopnál egy ezrest anyád tárcájából, vagy innál egy doboz sört ugyanezt mondanám)
2. Annyi eszed sincs, hogy utánanézz (kb az 1000 ilyen kérdés, de a google-hez sem kell mérnöki diploma).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!