Papp László Sportarénába megyek koncertre, kapunyitás előtt mennyivel érdemes odamenni, hogy az első sorokba kerüljek?
Nehéz pontosan válaszolni.. A Slipknot nem minden nap jár ide, a rajongótáboruk jó része fiatal(30-35 alatt), tehát számítani lehet arra hogy jó korán lesznek már ott.
Én nem mennék oda olyan hamar.. Órákat kéne ott állni, kapunyitáskor bemész és még mindig órák vannak a koncertig, kimegy belőled a mojo mire belecsapnak :) Menj oda kapunyitásra, a koncert előtt még lazán ácsorog a tömeg, simán előre tudsz menni.
nem fogsz tudni előre menni... én voltam Rammsteinen 2011-ben, már délután fél háromkor ott álltunk az Aréna előtt. mi voltunk kb a harmadikak akik bejutottak az egyik bejáratnál. de meg is lett az első sor, majdnem középen :)
szerintem ha kapunyitásra mész, akkor elég necces a dolog :/
amúgy én is kiemelt állóhelyes leszek :) gondolom Slipknotra mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!