Hogyan tudnék leszokni a dohányzásról anélkül hogy kinlódnék?
Erős elhatározással és azonnal. Gondolj arra,hogy rád még szükség van !
Orvos.
Én is úgy szoktam le valamikor, hogy letettem, és kész, de ehhez kellett először kb. fél éves előkészítés az agyamnak, hogy milyen káros.
10 év múlva visszaszoktam, mert csak híztam, híztam, akkor is, ha szinte semmit nem ettem. Most éppen leszokóban vagyok, de már nem megy úgy, mint először. Most már csak napi 1 db-ot szívok, egy-két szippantás egyszerre. Az időt növeltem, a szippantások számát egyre csökkentettem. Mostanában már nem is vágyom rá igazán. Egyszer majdcsak "elfelejtem". :)
Ne gyújts rá, és legyél büszke magadra. Felejtsd el a nikotin hiány szöveget! Nekem ne a cigi nikotinja hiányzott, hanem inkább a szertartás, a mozdulatok, amikor rágyujtasz. Ha eszembe jutott a cigi, akkor az ebéd után, tárgyalás után volt. Régebben ilyenkor szívtam a legtöbbet.
Az a lényeg, hogy foglald le magad. Dolgozz, sportolj sokat, az segít.
A konyhában és az autómban még ma is ott van egy doboz cigi, afféle kihívásnak.
Cukrot ettem cigi helyett, de ez nem volt jó ötlet és két hét kellett, hogy erre rájöjjek. Viszont minden hónapban elköltöttek szórakozásra a cigi árát. Ez jó volt, de a feleségem csak egy pár hónapig hagyta. :(
Több mint 20 év után sikerült így abbahagynom, pedig már napi 2 doboz is elfogyott naponta.
Vágja bele, megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!