Tudtok mondani dohányzásról elterelő technikákat? Mit lehet csinálni helyette?
:D Akkor soha nem lesz jo ido a leszokasra! Elhatarozas! Ha ez megvan benned, akkor mar kicsit jobb az eselyed, hgy sikeruljon is. Ha ez eros, ha te eros vagy, es TE vagy az aki dont, es nem a cigi (azaz rajtad kivul allo dolgok hatarozzak meg az eleted) akkor le fogsz szokni.
Vagy kell egy tudogyulladas, mint nekem most, es rohadtul nem akarok ragyujtani. Es mivel amugy is koca voltam nem is szandekozom visszaszokni ra.
Elterelo technika: nem tudom letezik-e ilyen. A fejedben van az elejen mindig, hogy akkor most jol esne (ez mondom, hogy mennyit, mit, hany even keresztul dohanyoztal) ezen tul kell lepni. NAsizz. Ha nem akarsz elbalnasodni, akkor repat, gyumolcsot. A mandarin nalam most nagyon bejott. Hat sok sikert ;)
Elhatározás, és szándék kérdése. Akár stresszes időszak, akár nem, ha elhatároztad, menni fog. Először csak az ébredés utáni első órát kell kibírnod. Ha ez sikerült, a második is sikerülni fog. De a kezed a cigaretta közelében fog matatni, a mozdulatokat nem tudod kikerülni. Csinálj valamit, amivel a kezedet lefoglalod. Semmiképp se gyújts rá, akármilyen nehéz megállni. Ha az első napon túl vagy, örülj, akkor a másodikon is ugyanígy túl leszel. A legnehezebb nekem a harmadik nap volt. De megálltam cigi nélkül.
Sok sikert.
köszönöm szépen:)
elterelésre azt gondoltam,mint pl répaevés vagy rágózás. Talán a mandarin jó lesz,úgy gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!