Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit lehet a cigi papírba...

Mit lehet a cigi papírba belerakni a dohányon meg a marihuánán kívül?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem h lehet cigizni dohány es fű nélkül, példáúl amit otthon is meg tudsz csinálni pl ahogy váttát raksz a mű cigibe, van valamilyen növény vagy valami?

2015. jan. 11. 01:24
1 2
 11/17 ak27 ***** válasza:
így van 10-es , én még csak 17 vagyok , de van egy haverom aki tolja , én onnan szoktam szerezni :3
2015. jan. 13. 18:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja csak a baj h fiatalabb vagyok.. Ha a bőröndömben van fű es feladom a csomagom akkor baj lesz belőle ez it átvsempészésnk számit? Repülő!
2015. jan. 13. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen bajod lesz belőle.Drogkereső kutyák megtalálják.Nem az a baj hogy átcsempészed hanem az hogy illegális a legtöbb országban.
2015. jan. 13. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:

A fuvet felejtsd el inkabb, nagyon felre tud vinni. A szintetikus szemetet meg meginkabb.

A cigihuvelybe dohany valo, de mivel fiatal vagy, es fejlodo szervezet, inkabb gyurogass, fegyencedzesre keress ra. Hidd el, egy szep es okos baratno a vilag minden cigijenel boldogabba tesz!

2015. jan. 13. 23:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok nem fiu, koszi az eddigieket , valaki aki csinálja az mennyi ideje ?
2015. jan. 13. 23:34
 16/17 anonim ***** válasza:

szerintem ha más tudatállapotba akarsz kerülni, akkor az alkohollal próbálkozz.. nem azért mert jobb lenne mint a fű, hanem mert könnyebb beszerezni, nem illegális stb, és könyebben tudod kontrolálni... pl megiszol 1-2 sört vagy felest, és már attól is jól érezheted magad, míg a fűtől azért betéphetsz rendesen, akár 1-2 slukktól is, amire valszeg nem vagy még felkészülve...

ja és mégvmi ,ha vmikor fűhöz jutsz, akkor győződj meg róla hogy tényleg marihuána, nem pedig vmi herbál szar... azt szokták sokan használni fű helyett, de a fűvel ellentétben ez szintetikus, és legálisan lehet hozzájutni (azért mert a hatóanyag amit használnak benne folyamatosan változik, és mindig olyan új, hogy amikor forgalomba jut, még idejük sincs betiltani)

2015. jan. 13. 23:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Az alkoholt azt ismerem , cigiztem már meg minden , de a füvet szertén most kipróbálni , tudom lehet az ismeretségi körömmel van baj de annyira nem tudok füveseket
2015. jan. 14. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!