Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit lehet a cigi papírba...

Mit lehet a cigi papírba belerakni a dohányon meg a marihuánán kívül?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem h lehet cigizni dohány es fű nélkül, példáúl amit otthon is meg tudsz csinálni pl ahogy váttát raksz a mű cigibe, van valamilyen növény vagy valami?

2015. jan. 11. 01:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért szeretnél bele mást rakni?Meg nem értem hogy csak dísznek kell vagy el akarod szívni?
2015. jan. 11. 02:00
 2/17 A kérdező kommentje:
El akarom szívni? Valami növény vagy bármi.. Tudtok valami olyat aminek hatása is van ?
2015. jan. 11. 02:26
 3/17 anonim ***** válasza:
Hát vannak ilyenek de veszélyesek.Nem lehet pontosan tudni hogy milyen hatással lesznek rád.Inkább ilyenekkel ne kísérletezz mert bajod lehet tőle.Ha érdekel a dolog akkor inkább a füvet próbáld ki attól nem lehet bajod,és még jól is érzed magad.Csak semmiképpen ne a bió füvet mert az nem természetes növény hanem méreg.
2015. jan. 11. 02:32
 4/17 A kérdező kommentje:
De nem tudom hol tudok füvet szerezni!? :/
2015. jan. 11. 02:36
 5/17 ak27 ***** válasza:
nincs olyan ismerősöd aki szokott füvezni , szívni ?
2015. jan. 11. 20:03
 6/17 A kérdező kommentje:
Nincs :/ ha lenne nem írtam volna
2015. jan. 11. 20:30
 7/17 anonim ***** válasza:

Járja az a mondás, hogy a dohányt a spangliban lehet hasissal helyettesíteni.

Én az orvosi zilizt ismerem, de bemész egy etnobotanikába és megkérdezeed milyen füstölőnövényeik vannak.

Azokat lehet a füstjük miatt szívni.

Nézz szét a neten etnobotanika címszóval

2015. jan. 12. 07:44
 8/17 ak27 ***** válasza:
hát akkor én nem tudom hogy honnan tudnál szerezni , esetleg netről , de az nem biztonságos.
2015. jan. 12. 15:54
 9/17 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm mindenkinek
2015. jan. 12. 17:57
 10/17 anonim ***** válasza:
hány éves vagy hogy nincs füvezős ismerősöd? Ha már vagy legalább 18-19 éves akkur tuti akad 1-2 ismerősöd aki füvezik, csak te éppen nem tudsz róla... szóval szerintem finoman kérdezz rá... ha jól ismered, bízol benne akkor csak simán kérdezd meg, ha meg nem akkor csak utalgass rá
2015. jan. 13. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!