Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet bajom ettől?

Lehet bajom ettől?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok.

Nagyon érdekelt, hogy milyen lehet cigizni ezért kipróbáltam, (apa régen dohányzott rövid ideig és volt itthon pár szál). Az első szál nem tetszett szerintem amúgy büdös és undorító mégis kívánja az ember. Tehát elszívtam 3 szálat de kb két hét alatt. Tehát hétfőn egyet, a másikat másik hét hétfőn a harmadikat pedig pénteken. Nem szoktam rá, azért is hagytam abba, mert félek hogy rászokok meg féltem az egészségem.

Lehet bajom ebből a 3 szálból?

(Egyébként nagy ellenzője vagyok az alkoholnak,dohánynak,drognak,tetoválásnak,piercingnek, ha meghallom őket egyből ellenreakció indul bennem, csak azért próbáltam ki a cigizést, mert kiváncsi voltam)

Tehát lehet valami bajom ettől a 3 száltól?

2015. jan. 7. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2015. jan. 7. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ettől semmi bajod nem lesz, ne is szokj rá. Gratulálok, te legalább normális vagy.
2015. jan. 7. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj ennyitől nem lesz bajod.
2015. jan. 7. 23:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :)
2015. jan. 8. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!