Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem dohányosok! Megengeditek...

Nem dohányosok! Megengeditek hogy a lakásba dohányozzanak?

Figyelt kérdés

Tegyük fel:

Kicsi panel lakásba éltek ( mondjuk másfél szobás)

fent a 4.-en ( lift nincs) terasz , erkély..nincs.

Ha olyan rokon megy hozzátok aki dohányzik, megengeditek hogy fent rágyújtson ( hogy ne kelljen lelépcsőznie,hiszen nincs lift)

vagy lezavarjátok?

2015. jan. 4. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Amíg nem dohányzóként egyedül laktam nem engedtem hogy rágyújtsanak nálam. Viszont sok dohányos ember erőszakos, és magától érthetőnek gondolja hogy engedélyt kap. Volt belőle sok sértődés, és magyarázkodás. Volt aki azt mondta hogy akkor kinyitja télen, mínusz fokokban az ablakot és majd kintre fújja a füstöt. Hát persze hogy bejött a füst.

Volt olyan barátnőm akit azért nem kínáltam meg kávéval mert tudtam hogy a kávéhoz cigizni akar, és csak akadékoskodik ha nem engedem.

Volt olyan ember akinek nem mertem azt mondani hogy ne gyújtson rá. Nemdohányos lakásban nagyon zavaró tud lenni utána hetekig a levegő.

Tudod mi a legrosszabb? Hogy kezdetben több embernek azért engedtem meg, mert tök rossz házigazdának éreztettek ha nem engedem. Később kiderült hogy ők a saját otthonukban sosem dohányoznak a lakásban, hanem még télen is kinn dohányoznak hogy ne büdösítsék a lakást. Abba viszont bele sem gondoltak hogy egy nemdohányzónak ezt nagyon rossz szagolni miután elmentek.

2015. jan. 4. 20:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne felejtsd el hogy ha egyszer megengeded a vendégednek, legközelebb emlékezni fog rá és szemétnek fog gondolni ha ki akarod zavarni. Tehát csak következetesen!
2015. jan. 4. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
23%

- Nincs az az Isten..

- Hozok sört!

- Akkor van.

2015. jan. 4. 21:27
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
nem. ha nem bírja menjen ki
2015. jan. 4. 21:40
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
soha semmilyen körülmények közt sem, ahogy azt sem engedném meg, hogy az asztalra szarjon...
2015. jan. 5. 11:15
 16/21 anonim ***** válasza:
62%

Nem. A családban senki sem dohányzik, és nem is barátkozom dohányosokkal. Utálom őket, főleg a fiatal, bűzös lumpeneket. Eszméletlenül igénytelen az, ha valaki dohányzik, és engem visszataszít, egyszerűen gusztustalan. Ha valaki az utcán az arcomba fújja a füstöt, arra keményen rászólok. Akkor is, ha a zebránál várakozva gyújt rá mellettem. Ha a buszmegállóban dohányzik, akkor még keményebben. Undorítóak.

Szerencsére egyre kevsebb helyen van ezeknek megengedve.

2015. jan. 5. 13:28
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Kedves utolsó!

Nem minden dohányos ember rossz, ezért nem kéne elítélned őket! Hát mit képzelsz te???

2015. jan. 5. 18:34
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
a dohányosok bűzlenek... nem tudom miért fáj ennyire, ha szóvá tesszük...
2015. jan. 5. 19:00
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem azt írta,hogy a dohányosok "rosszak" ,hanem hogy igénytelen ez a szokás. Ami igaz is.
2015. jan. 5. 19:12
 20/21 szamo77db ***** válasza:
Nem! Menjen ki a konyhába, nyissa ki az ablakot és ott fújja ki a füstöt, az ablakon keresztül. Egyszer engedtem meg két haver srácnak, hogy rágyújtsanak, 3 hétig bűzlött a szobám utána.
2015. jan. 7. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!