Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha elszívok 1 fél doboz...

Ha elszívok 1 fél doboz cigit, attól lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm el akar menni bulizni, meg mondta, hogy vegyünk cigit meg minden...előtte csak 1x próbáltam ki, de nem szoktam rá. Hogyha most valamennyit szívnék lenne utána valami bajom? Nem szeretném ha a szüleim megtudnák, meg nem is szoknék rá. 16/L
2015. jan. 3. 01:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor is elég gyökér, hogy mondja, hogy vegyetek cigit meg minden...
2015. jan. 3. 17:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Emiatt miért lenne gyökér?
2015. jan. 3. 18:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Mert szégyellje magát, ha rá akar szokatni téged a cigire!
2015. jan. 3. 19:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Ő se cigizik, most akarja kipróbálni, de ő most először.
2015. jan. 3. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
Mi a rákért akarja kipróbálni?! Gratulálok hozzá, jó egészséget neki!
2015. jan. 3. 21:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért, h ne szokjon rá...ha meg megtetszik neki, az ő élete.
2015. jan. 3. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Ritka hülyék vagytok mind ketten.
2015. jan. 4. 09:28
 18/20 anonim válasza:
Olyanok vagytok, mint a South Parkban az a dagadt segg, aki egész nap hamburgert zabál, miközben a cigi ellen kampányol... Ha egyszer elszívsz egy fél dobozzal, szerintem túl nagy bajod nem lesz, sőt, ha időnként, mondjuk fél évente - évente csinálod, akkor se. A lényeg, hogy ne szokj rá, ne váljon általános cselekvéssé, mert akkor jöhet az idült tüdőgyulladás, szűnni nem akaró köhögés reggelente, idegesség ha nem jutsz hozzá, rák stbstb.
2015. jan. 4. 18:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem olyanok mint a south park. Pont olyanok vagytok mint két kis hülye unatkozó kislány. De fel a fejjel. Lesztek ti még NAGY hülye lányok is.
2015. jan. 7. 12:07
 20/20 anonim válasza:

Szóval azért akarja kipróbálni, hogy ne szokjon rá?!

Ez olyan, mintha kipróbálnád a kokaint és ha nem tetszik (de fog, garantálom), akkor nem kólázol, ha meg igen, a te életed. Amúgy látott már valaki öreg aktív drogost? Én sem.

A függőségről meg annyit, hogy anyós a dohányzás okozta rákban halt meg (pikkpakk jött, áttételek, halál fél éven belül). Sok embert látok, aki akkor sem teszi le a cigit, amikor már nyilvánvaló, hogy baja van. Fél tüdeje van, levágták a lábát elégtelen keringés miatt? Szívja tovább, mondván: "az én életem", vagy "ne vegyék már el tőlem ezt a kis örömöt". Szánalmas, ha csak ennyi örömöt tud szerezni az életben.

Amúgy kérdező, hogy állsz a cigivel. Kipróbáltad, rászoktál, nem érdekel?

2017. júl. 14. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!