Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mindíg megszédülsz a cigitől?

Mindíg megszédülsz a cigitől?

Figyelt kérdés
Ez egy elég érdekes kérdés, a dohányzó társadalmat kérdezném, állítólag mindenkinek van egy favorit cigije amitől nem szédül és van ami megszédíti őket.Én egyszer szívtam bele cigibe de megszédültem, szval érdekelne hogy megy ez?
2010. febr. 4. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
En regota dohanyzok 17eves korom ota,es igen megszoktam szedulni, ha nagy ritkan esetleg egy napot kihagyok ami altalaban a vasarnap,es hetfon amikor elso szalat szivom akkor szedulok,vagy akkor ha ehgyomorra 2t elszivok akkor neha rosszul leszek kicsit,meg a cigitol altalaban remeg a kezem... 21/L
2010. febr. 4. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:

én nekem nem azért van favorit cigim, mert a többitől elszédülök, hanem azért, mert a többi vagy nem ízlik, vagy van olyan ami pl fejfájást okoz nekem. azokat nemszívom.

megszédülni a saját cigidtől is megszédülhetsz, ha éppen alacsony a vérnyomásod, és úgy szívsz el egy cigit.

2010. febr. 4. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
én nem szoktam szédülni tőle. pedig piros bondot szívok.
2010. febr. 5. 19:54
 4/9 anonim válasza:
Nem rég dohányzok , és igen , van mikor én is beszédülök tőle , sőt , ha olyan helyre megyek ( buli , ilyesmi ) akkor direkt erősebbet veszek , mert akkor valahogy jó érzés , ha kicsit be vagyok szédülve :) Nekem is van favorit cigim , de nem azon múlik , van mikor attól is megszédülök , van amikor meg mástól sem , ez sok mindentől függhet...
2010. febr. 5. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
ha gyengébbhez vagy hozzá szokva akkor beszédülsz a sokkal erősebbtől. ennyi. amíg nem cigizel, nincs hozzá szokva a szervezeted, ezért szédülsz.
2010. febr. 6. 11:31
 6/9 anonim válasza:
napi első száltól általában ja..meg a nagyon erőstől is.
2010. febr. 7. 20:58
 7/9 anonim válasza:
én nem cigizek,csak volt egy időszak mikor cigiztem 1-2hétig kb:D szerencsére nem szoktam rá,nem is tudnék,de nem is akarok mert fáj a fejem tőle,és szédülök is,és ezt nem szeretem benne...szar érzés sztem.
2010. febr. 8. 12:30
 8/9 anonim válasza:
ha alacsony a vernyomasod, vagy egy ideig nem szivtal, akkor szedulsz meg
2010. febr. 11. 16:46
 9/9 anonim válasza:
Én csak akkor,ha pár napig nem cigizek.
2010. febr. 16. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!