Miért nem működik az elektromos cigim?
Figyelt kérdés
Újratöltöm az e-cigit,nyomom a gombot,ami világít is.
De viszont a porlasztást nem csinálja. Nyomom,megszívom,de semmi. Mi lehet a baj? Előre is köszi.
2014. dec. 30. 15:05
1/6 anonim válasza:
nem érintkezik jól. Nyomd össze a tetejét meg az alját, mintha össze akarnád roppantani. Azt is próbáld ki, h nyomod a gombot pár másodpercig, majd csak utána szívod, tartsd lenyomva, be szokott indulni. Fűtőszálat mikor cseréltél?
2/6 A kérdező kommentje:
kb 1 kete van használatba véve,karácsonyi ajándékként vettem a barátomnak eddig minden rendben működött ,bár előtte is volt,hogy nem akart porlasztani de utána valahogy beindult...most semmi..próbáltunk már mindent ,de tanácstalanok vagyunk. a fűtőszál még nem volt cserélve ,mert mint mondtam szinte vadonat új készülékről van szó
2014. dec. 30. 15:44
3/6 anonim válasza:
A fűtőszál oké akkor, az sokáig használható. Ízekre lehet szedni, rakjátok össze újból, mert én csak azt tippelem, hogy nem érintkezik. Én is gyakran járok így. Ha az sem segít, vigyétek vissza!
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben.köszönöm szépen. Egyik ismerősöm azt mondta,hogy ki kell cserélni a kazánt,mert valószínű az nem jó. De nem értem miért hisz vadonat új készüékről van szó. Karácsony estéjén lett először használva. Ajándékkénk adtam a barátomnak . :)
2014. dec. 30. 17:00
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen gond,a kazán volt a hibás.Ja,és egy napig használtam.
6/6 anonim válasza:
Nem érik el a középérintkezők egymást. Letekered a patront az akkuról és belenézel fentről az akkuba, ott van egy kerek pogácsa, na az a középérintkező, az van beesve. Kisollóval mellényúlsz és gyengéden kijjebb billegteted több oldalról. És nem kell izomból össztekerni a patront és az akksit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!