Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha még nem vagyok 18 és...

Ha még nem vagyok 18 és rendelek elektromos cigit netről, akkor a futár nekem azt odaadja hogyha nincs név megadva csak cím? Sos!

Figyelt kérdés

tehàt ha nem vagyok 18 es pl azt mondom a futárnak hogy nincs felnőtt itthon akkor odaadja? vagy beviszi a postára?

(utanvettel vennem)

2014. dec. 9. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A futár valószínűleg nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban.
2014. dec. 9. 20:19
 2/12 A kérdező kommentje:
a csomagra nincs ráírva a tartalma?
2014. dec. 9. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:

A futár nem tudja mi van a csomagban, de ha tudná akkor sincs semmi köze hozzá, és joga sem, hogy személyit kérjen.

Ha pl. Küldenek egy ajánlott levelet anyukádnak, te is át veheted...ergo az elektromoscigaretta is lehet másé.

2014. dec. 9. 23:39
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. dec. 10. 08:06
 5/12 A kérdező kommentje:
tehát akkor ne a saját nevemre rendeljem? de ezt titokban szeretném, anyaeknak nem szeretném elmondani
2014. dec. 10. 08:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Rendelheted a saját nevedre is. Futár nem fog kérdezősködni. Odaadja a csomagot aláírod elköszöntök. Ennyi. De ha nem akarod, hogy anyukádék megtudják akkor szerintem ne otthonra rendeld. Szerintem rendeld pick pack pontra.
2014. dec. 10. 11:59
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm. de a héten itthon vagyok így át tudom venni
2014. dec. 10. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:
az elektromos cigaretta a magyar nevével ellentétben nem dohánytermék, jelenleg még itthon nincs korhatárhoz kötve a használata, így ha még nem vagy 18 éves nyugodtan besétálhatsz egy ecigi kereskedésbe és vásárolhatsz, mivel nem dohánytermék...
2014. dec. 10. 13:37
 9/12 anonim válasza:
A boltosok nem adnak 18év alattiaknak ecigit.Viszont a futárnak semmi köze hozzá.
2014. dec. 10. 17:40
 10/12 anonim ***** válasza:
hát az nagyon érdekes, mert itt fehérváron mindenkit kiszolgálnak vele.
2014. dec. 10. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!