Ha még nem vagyok 18 és rendelek elektromos cigit netről, akkor a futár nekem azt odaadja hogyha nincs név megadva csak cím? Sos!
Figyelt kérdés
tehàt ha nem vagyok 18 es pl azt mondom a futárnak hogy nincs felnőtt itthon akkor odaadja? vagy beviszi a postára?
(utanvettel vennem)
2014. dec. 9. 20:13
1/12 anonim válasza:
A futár valószínűleg nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban.
2/12 A kérdező kommentje:
a csomagra nincs ráírva a tartalma?
2014. dec. 9. 20:21
3/12 anonim válasza:
A futár nem tudja mi van a csomagban, de ha tudná akkor sincs semmi köze hozzá, és joga sem, hogy személyit kérjen.
Ha pl. Küldenek egy ajánlott levelet anyukádnak, te is át veheted...ergo az elektromoscigaretta is lehet másé.
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. dec. 10. 08:06
5/12 A kérdező kommentje:
tehát akkor ne a saját nevemre rendeljem? de ezt titokban szeretném, anyaeknak nem szeretném elmondani
2014. dec. 10. 08:11
6/12 anonim válasza:
Rendelheted a saját nevedre is. Futár nem fog kérdezősködni. Odaadja a csomagot aláírod elköszöntök. Ennyi. De ha nem akarod, hogy anyukádék megtudják akkor szerintem ne otthonra rendeld. Szerintem rendeld pick pack pontra.
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm. de a héten itthon vagyok így át tudom venni
2014. dec. 10. 12:56
8/12 anonim válasza:
az elektromos cigaretta a magyar nevével ellentétben nem dohánytermék, jelenleg még itthon nincs korhatárhoz kötve a használata, így ha még nem vagy 18 éves nyugodtan besétálhatsz egy ecigi kereskedésbe és vásárolhatsz, mivel nem dohánytermék...
9/12 anonim válasza:
A boltosok nem adnak 18év alattiaknak ecigit.Viszont a futárnak semmi köze hozzá.
10/12 anonim válasza:
hát az nagyon érdekes, mert itt fehérváron mindenkit kiszolgálnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!