Elektromos cigarettához aki ért kérem segitsen?!
Figyelt kérdés
Van egy Vision akksim amihez vettem egy Ego kinézetü vagy talán az is patront! 1 napig használtam majd elromlott. Az akksim más patronjával sem müködik és az én patronommal sem müködik más akksija. Most akkor dobhatom ki mind2-t?2014. dec. 14. 10:13
1/8 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem ha nincs patron az akksin, müködik!
2014. dec. 14. 10:18
2/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak zárlatos a porlasztóm? de akkor máséval miért nem müködik? HELP!
2014. dec. 14. 10:18
3/8 anonim válasza:
Ha megnyomod a tűzgombot, rendesen világít az aksi?
Lehet, hogy túl erősen tekerted rá a patront, és benyomódott a középérintkező. Ezért nem ér hozzá a patron középérintkezője.
4/8 anonim válasza:
Valóban lehetséges az, hogy zárlatos a patron, ezért tilt le az aksi.
5/8 A kérdező kommentje:
de akkor mas patronnal miert nem mukodik? kozeperintkezot megprobalom kijjebbhuzni. szemoldokcsipesszel lehet?
2014. dec. 14. 11:44
6/8 A kérdező kommentje:
akkor volagit rendesen ha nincs rajta semmi
2014. dec. 14. 11:45
7/8 anonim válasza:
Szerintem egy olcso klont vettél
8/8 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, ha találtál rá vagy valaki ás megoldást akkor írja le kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!