Így is hamarosan újra érzem majd az ízeket?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt elhatároztam, hogy napi 2 cigit szívok el az 1 doboz helyett. Nagyon szépen alakul, nem is hiányzik, most is rágyújtottam, de elszédültem és inkább elnyomtam. Ha napi 1-2 cigit elszívok, visszajön az, hogy jobban érzem majd az ízeket? Vagy csak akkor ha egyet se szívok?2010. febr. 3. 10:02
1/5 anonim válasza:
Te napi egy doboz cigit szivtal?
Mivel en sosem cigiztem nem tudok tanacsot adni csak azt hogy szokj le vegleg. De szerintem jobban fogod erezni az izeket.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, napi 1 dobozt. De mint mondtam, pár napja csak 1-2 szálat naponta.
2010. febr. 3. 11:02
4/5 anonim válasza:
Hogy bírtál átszokni napi 1 dobozról napi 1-2 szálra?Fogadd őszinte gratulációm :D.Amúgy meg ha meg vagy napi 1-2 szállal onnantól nem nehéz betartani azt hogy 1-et sem szívsz.És hogy a kérdésre is válaszoljak,igen jobban fogod érezni az ízeket.
5/5 A kérdező kommentje:
De, az volt az eredeti terv, hogy egyet sem szívok, de valahogy könnyebb a lelkemnek ha elszívhatok 1-2-t :)
Köszi, rendesek vagytok, már alig várom amiről eddig csak olvastam, hogy visszajönnek az ízek.
Amúgy egyik pillanatról a másikra határoztam el, 11 éve cigizem, most valahogy elég lett belőle, eléggé köhögök is.
2010. febr. 3. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!