Aki csak nagyon ritkán cigizik, az is érzi az ízeket cigik között vagy csak az, aki mindig cigizik?
Igen,lehet érezni.
Most Eve-t szívtam,ilyen nagyon vékony női cigit :-)
Aztán meg vettem narancs Pall Mall-t és jobban bejött a Pall Mall.
Erősebbnek gondoltam,de érdekes módon mégis mintha gyengébb lenne :-)
Vagy más a pácolása,nem tudom...
második vagyok.
A Viceroy szerintem sz.r..én beszédülök tőle :-))
Nemhiába a legolcsóbb :-D
A Bond sem egy nagy márka :-DD
most vesszünk össze, hogy viceroy vagy bond :D én a bondtól vagyok szabályosan rosszul, a viceroytól semmi bajom...
de ez a vita most olyan, hogy az alma vagy a narancs a jobb :D
Oké köszi :)
Én csak kék pall mallt szoktam, mert haveromnak az van és néha ad, kb 2 havonta. A Marlboro Gold Touchról úgy hallottam, hogy az elég jó és gondoltam ki kéne próbálni. Így nem számít sokat az a 100ft, hogy elég több hónapra :D De hallottam már olyat is, hogy akik régóta cigiznek csak azok érzik jobban az ízeket.
amikor rászoktam csak kék százas pall mall-t vettem de mivel kezdett fogyni a pénzem ezért viceroyt vettem, de egyre jobban rühellem, ink veszek PM terméket még ha drágább akkor is
(ha valaki nem tudja a PM termékeket ekkor itt van egy pár:Philip Morris,Pall Mall, Bond, Marlboro, Multifilter, Dunhill, LD, L&M, Londis, Mayfair az utóbbi kettő angol)
Vaktesztek szerint inkább azok nem érzik a füst ízét, akik sokat szívnak:)
Én ritkán cigizőként legalább 2 féle karaktert tudok élesen megkülönböztetni. Sőt azt is észrevettem, mikor a Marboro (legalábbis a piros) pár éve rosszabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!