Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért hányok a fűtől?

Miért hányok a fűtől?

Figyelt kérdés

Próbáltam már a rendes füvet meg a csokit is, de vagy nem üt be, és nem érzek semmit, vagy nagyon kiüt, és akkor elhányom magam. Ez mitől van?

Alkoholt nem iszok. Életemben talán ötször ihattam alkoholt, de hasonlókat tapasztaltam. Vagy nem éreztem semmit, vagy rosszul lettem.

A kioktató kommentekre nem vagyok kíváncsi, elvégre nem ez volt a kérdés. Köszönöm a megértést!

2014. dec. 15. 18:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem magyarázom be. Lehet, hogy nem egészséges. Egy mondatommal nem utaltam erre, még csak nem is ez volt a kérdés.
2014. dec. 21. 18:17
 22/25 anonim ***** válasza:
Minden esetre akkor lennél felelősségteljes ember, ha nem mérgeznéd magadat füvekkel, mert lassan megszokja majd a szervezeted, és egyre erősebb kell végül kinyírod magadat. De mivel senkit nem lehet megóvni saját magától, tedd azt amit jónak látsz
2014. dec. 21. 19:29
 23/25 anonim ***** válasza:
mi lenne, ha nem pofáznál olyanról, amiről halvány lila gőzöd nincs?
2014. dec. 21. 22:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Amúgy köszönöm, hogy megosztottad azt a linket, mindig nagy élvezettel olvasom olyan emberek beszámolóit a marihuána negatív hatásairól, akik soha életükben nem próbálták, így csak össze-vissza halandzsáznak róla...
2014. dec. 21. 23:07
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. dec. 22. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!