Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van ez a fűtől?

Miért van ez a fűtől?

Figyelt kérdés

Tegnap beszívtam és ittam rá 2 pohár bort, pörögtem, és 1-1,5 óra múlva már aludtam. Utána felkeltem, pörögtem mint állat, hazaértem, és aludtam 13 órát XD Ez attól van, mert az alkohol és a fű ütik egymást? Múltkor ugyanezt csináltam és nem volt semmi bajom az égvilágon, de mondjuk már az is előfordult, hogy ittam szívtam, hánytam egyet, utána jobban éreztem magam mint előtte.

Ne értsetek félre, nem vagyok valami füves alkoholista , ha nem csak havonta 1-2x szoktunk ilyet csinálni.

2013. jún. 8. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Ember, én majdnem beájultam múltkor, mikor piára szívtam :D

Aztán jó volt :D De óvatosan a mennyiséggel.

2013. jún. 8. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapszabály: mindig először a fű, aztán annyit iszol rá, ami nem árt meg. Ha berúgsz, és arra tépsz rá, 10 percig nagyon jó, de aztán nagyon passz lesz. Persze, ez is "edzettségtől" függ. :)
2013. jún. 9. 07:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát én mindig bealszok sajna mikor ez van :C de majd megedzem magam :D
2013. jún. 9. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
nem értem minek isztok rá...
2013. jún. 9. 23:25
 5/7 anonim válasza:
Azért van ez mert a szervezetednek már túl sokat kell dolgoznia, főleg a szívednek, mert ugye a pia is meg a fű is jól megdolgoztatja, de nem ajánlanám ezt hosszú távon...volt egy ismerősöm aki így halt meg, hogy jól berúgott aztán arra még tépett is de jó sokat szal csak okosan, én maradok a jó öreg weed-nél :))
2013. jún. 10. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
utolso max ugy, ha kiugrik egy auto ele.
2013. jún. 13. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:
az utolsó előtti nagyon fogyatékos :D::D:D még meghalt XD el ne hidd ! :D Akkor én már nem élnék :D A FŰBE NEM LEHEET MEGHALNI FOGJÁTOK MÁR FEL :D
2013. jún. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!