Fűtől lehet trip?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 11:54
2/7 anonim válasza:
Szerintem igen.Főleg ha igazi nemes,thc dús fűről van szó.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy. Sőt az egyik legkönnyebb módja a trippelésnek ha valami szert használsz. Szer nélkül trippelni az nem semmi. Végezte kísérletet, hogy embereket megfosztottak az érzékszervi érzékelésétől, és az agy annyira unatkozott, hogy elkezdett trippelni. :D Csökkent a mentális teljesítő készség egy rövid időre, de nem veszélyes. xD
4/7 anonim válasza:
hogyan lehetne mar trippelni?:Dnem halucinogen..-.-
azert mondjak hogy Flashelsz mert annyi a hatasa hogy egy adott pillanatban mashogy eszlelsz dolgokat..szoval aki azt mondja hogy a futol lehet trippelni az nem szivott meg.:Dszintetikus szintiszta THC-tol sem lehet halucinalni mert nem halucinogen...
5/7 anonim válasza:
Nem. Igazából állapot változást ad,ugyanazt látod,hallod,csak intenzívebben éled meg.. Könnyebbnek érzed magad és mintha lebegnének a belső szerveid :D könnyen rákaphatsz,mert jó. Tapasztalat. 6 évig nyomtam,akkor már nem olyan,mint első alkalommal,aztán egy év szünet,aztán idén szilveszterkor már pár slukktól bekészültem.. :D
6/7 anonim válasza:
a trip nek köze nincs a halucinációhoz... a trip utazást jelent és minden drog alatti élményt trippnek hívnak...
7/7 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Minden droggal lehet tripelni. Ahogy az elöttem lèvő egyik ember leirta : a trip utazast jelent ! Ès ez nem feltètlenül a halucinogèn szerekre èrtendő, sokan csak a halucinogèn szereknèl halljàk azt a szót h trip hiszen ez a kifejezès ezeknèl a szereknèl a leg elterjetteb. Amikor bevagy tèpve a marihuána miatt akkor is egy trip alatt vagy ! Na de mind1 nem akarok regènyt irni... 1 szóval igen... nem csak lehet hanem biztos h trippelsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!