Bad trip lehetett?
Eléggé bad trip :D Gondolom nem vagy aktív használó.
egyszer csináltunk egy titkosügynököt kb egy feles volt benne és olyan gyorsan elégett h kb majdnem az egészet én nyomtam el, és csak tátottam a számat meg a többieket is h mikor odaadtam már kartonflash volt :D Aztán megdőlt a föld zombikat láttam a messzi emberekből rám is rámjött a parafless de elég durván. Aztán rá 3-4 órára már jól voltam, nekem ennyire nem volt durva trip. 1g 4en az nem sok egyébként. Lehet csak nagyon brutál volt a cumó te meg nagyon régóta nem csináltad .. A hatása már biztos nem , inkább csak az utóhatása
Semmi különös, jó volt az anyag.
Ez csak egy lájtos paraflash volt.
ha ez nevezhető tripnek akkor igen, ne félj a zöldtől, nem bánt, ha nem spangliból szívod és nem túl gyakran(havi 3-10) még egészséges is, >>>set-settingre<<< kell odafigyelni itt is (külső-belső hangulat,beállítottság)
illetve az is lehet hogy nem is fű volt amit kaptál, nemrég találkoztam UR-144 szintetikus cannabinoiddal felütött VADkenderrel(ami ugyebár önmagában hatástalan lenne), ha nem hozzáértő vette akkor előfordulhat hogy valami szintetikus szemetet sóztak rátok, rajtad meg rosszul ütött ki, ezeknél elég gyakori a para, tapasztalt használókkal is előfordulhat -csak azért gondoltam erre az eshetőségre mert a fűnek semmilyen érezhető hatása nincsen másnap, legfeljebb a kipihentség(persze egészséges használati keretek között)
azt látom megint sok az értelmes válasz, de könyörgöm az LSD-t ne keverjük már bele, millió és egy pszichedelikum van és mindig az LSD így az LSD úgy, és kb.90%-ban eget rengető baromságokat írnak, a legtöbb pszichedelikumnak és köztük a gombának biztosan az LSD-nek pedig valószinüleg alacsonyabb a "para-faktora" >.< , mint a kendernek
ezen felül fenttartom hogy aki pszichedelikummal kíván élni, legyen az bármi(hajni,gomba,kaktusz,bélyeg,ayahuasca)-az előtte olvasson sokat(carlos castaneda,pszichedelikus sámánizmus,daath fórum) merüljön bele ezen szubsztanciák kultúrális légkörébe,meditáljon, bötjtöljön stb... bocsánat a hosszú és kérdéshez nem kapcsolódó írásért a végén, elszaladt velem a ló, remélem tudtam valamennyit segíteni
Nem nevezném bad tripnek, mert az tényleg csak az erősebb pszichedelikumoknál van, de mivel ráparáztál a rendőrök miatt, utána már az egyik para jött a másik után. Máskor nyugisabb környezetben csináld, ne legyél olyan gyík hogy kocsiban, nyílt utcán rohangálsz, mert sokkal nagyobb inger ér.
Nekem hasissal volt hasonló, soha többet. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!