Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért hányok a fűtől?

Miért hányok a fűtől?

Figyelt kérdés

Próbáltam már a rendes füvet meg a csokit is, de vagy nem üt be, és nem érzek semmit, vagy nagyon kiüt, és akkor elhányom magam. Ez mitől van?

Alkoholt nem iszok. Életemben talán ötször ihattam alkoholt, de hasonlókat tapasztaltam. Vagy nem éreztem semmit, vagy rosszul lettem.

A kioktató kommentekre nem vagyok kíváncsi, elvégre nem ez volt a kérdés. Köszönöm a megértést!

2014. dec. 15. 18:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Van hatása, amire vágysz, és van mellékhatása, ami jön hozzá, pedig senki se kérte. Ez van. Lehet még rosszabb is, inkább ne tolj ilyen sokat.
2014. dec. 15. 19:39
 2/25 A kérdező kommentje:
De rajtam kívül senki se hányt a társaságból... az én szervezetem utasítja el ennyire?
2014. dec. 15. 20:20
 3/25 anonim ***** válasza:
Elméletileg a cannabis nagyon jó hányásgátló,biztos vagy benne hogy azt szívtál?
2014. dec. 16. 16:05
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más az idegrendszere, ezért a drogok is másképp hatnak ránk. Ezek szerint rád a fű és az alkohol nincs jó hatással. Nekem is van ismerősöm aki rosszul lesz a fűtől. Én például a kávétól vagyok rosszul, nem tudom miért. Ha csak te hánytál a csapatból, akkor valószínűleg nem volt felütve a "játék", egyszerűen a szervezeted nem bírta. Nem tudsz mást csinálni, mint hogy kerülöd ezt a két szert, mert gondolom nem akarsz arra pénzt költeni, hogy szarul legyél.
2014. dec. 16. 17:26
 5/25 A kérdező kommentje:

Igen, eddig én is eljutottam. Csak zavaró. Valamint...arra gondoltam, hogy esetleg ez valami pszichés dolog lehet. A mekis kajától is rosszul vagyok :D és úgy ámblokk az egészségtelen ételektől.

Egyébként ment a zöld kéz!

2014. dec. 16. 19:22
 6/25 anonim ***** válasza:
dohányzol?
2014. dec. 16. 19:53
 7/25 A kérdező kommentje:

Társaságban, ha mondjuk már több szálat elszívtak előttem, akkor én is megkívánom. De úgy random az utcán ha meglátok valakit cigizni, nem tör rám a kísértés. Szóval inkább a nem felé hajlik.

De egyébként igen, rendesen le tudom tüdőzni, és ha nem folyamatosan slukkolom, akkor nem szédülök meg tőle.

Viszont a vízipipától egy idő után igen.

2014. dec. 16. 19:57
 8/25 anonim ***** válasza:
Az ilyen füsttel bevett anyagok azért is hatnak különbözően, mert mindenki másként szívja: nagyobb slukk, hosszabb tüdőben tartás, de egyéni hajlam is lehet.
2014. dec. 17. 19:37
 9/25 anonim ***** válasza:
nem dohányzol.. a szervezeted nincs hozzászokva rengeteg méreganyaghoz, így aztán, mikor füstöt szívsz, enyhe mérgezést kapsz, aminek az egyik tünete hányás... próbálkozz vaporizerrel, vagy sütivel...
2014. dec. 17. 21:36
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
Mert a májad nem bír ennyi szennyeződést. Ha folytatod nagyon hamar feldobod a talpadat
2014. dec. 20. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!