Van hatása, amire vágysz, és van mellékhatása, ami jön hozzá, pedig senki se kérte. Ez van. Lehet még rosszabb is, inkább ne tolj ilyen sokat.
2014. dec. 15. 19:39
2/25 A kérdező kommentje:
De rajtam kívül senki se hányt a társaságból... az én szervezetem utasítja el ennyire?
2014. dec. 15. 20:20
3/25 anonim válasza:
Elméletileg a cannabis nagyon jó hányásgátló,biztos vagy benne hogy azt szívtál?
2014. dec. 16. 16:05
4/25 anonim válasza:
Mindenkinek más az idegrendszere, ezért a drogok is másképp hatnak ránk. Ezek szerint rád a fű és az alkohol nincs jó hatással. Nekem is van ismerősöm aki rosszul lesz a fűtől. Én például a kávétól vagyok rosszul, nem tudom miért. Ha csak te hánytál a csapatból, akkor valószínűleg nem volt felütve a "játék", egyszerűen a szervezeted nem bírta. Nem tudsz mást csinálni, mint hogy kerülöd ezt a két szert, mert gondolom nem akarsz arra pénzt költeni, hogy szarul legyél.
2014. dec. 16. 17:26
5/25 A kérdező kommentje:
Igen, eddig én is eljutottam. Csak zavaró. Valamint...arra gondoltam, hogy esetleg ez valami pszichés dolog lehet. A mekis kajától is rosszul vagyok :D és úgy ámblokk az egészségtelen ételektől.
Egyébként ment a zöld kéz!
2014. dec. 16. 19:22
6/25 anonim válasza:
dohányzol?
2014. dec. 16. 19:53
7/25 A kérdező kommentje:
Társaságban, ha mondjuk már több szálat elszívtak előttem, akkor én is megkívánom. De úgy random az utcán ha meglátok valakit cigizni, nem tör rám a kísértés. Szóval inkább a nem felé hajlik.
De egyébként igen, rendesen le tudom tüdőzni, és ha nem folyamatosan slukkolom, akkor nem szédülök meg tőle.
Viszont a vízipipától egy idő után igen.
2014. dec. 16. 19:57
8/25 anonim válasza:
Az ilyen füsttel bevett anyagok azért is hatnak különbözően, mert mindenki másként szívja: nagyobb slukk, hosszabb tüdőben tartás, de egyéni hajlam is lehet.
2014. dec. 17. 19:37
9/25 anonim válasza:
nem dohányzol.. a szervezeted nincs hozzászokva rengeteg méreganyaghoz, így aztán, mikor füstöt szívsz, enyhe mérgezést kapsz, aminek az egyik tünete hányás... próbálkozz vaporizerrel, vagy sütivel...
2014. dec. 17. 21:36
10/25 anonim válasza:
Mert a májad nem bír ennyi szennyeződést. Ha folytatod nagyon hamar feldobod a talpadat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!