Vizipipások! Most veszem életem első vizipipáját. MI kell hozzá?
Figyelt kérdés
Vizipipások! Most veszem életem első vizipipáját. MI kell hozzá? Szén meg dohány? Más nem? Ezek milyen árban vannak? Nagyon-nagyon régen pipáztam utoljára és akkor sem az enyém volt... HOgyan kell "beüzemelni" :) ? Köszi előre is :)2014. dec. 11. 20:13
1/4 anonim válasza:
Nem te vagy az a 13 eves aki nem kapja meg anyucitol a vizipipat es mar vagy 3 fele kerdest kiirt ebben a temaban?
Amugy meg besetalsz egy jobb dohanyboltba es ott mindent megkapsz ami kell, pipat, szipkat, szenet, dohanyt, stb... Persze csak akkor, ha elmultal 18 eves. :D
2/4 anonim válasza:
Nézz meg egy videót.
Kellékek:
-szén
-dohány/kő
-alufólia
-tű (kilyukasztani az alufóliát miután ráhúztad a kerámiéra óvatosan)
-víz, vagy egyéb lötty (gyümölcslével is szokták néha, de maradj a víznél én is csak azzal szoktam.. meg mindenki)
-vizipipa tisztító kefe (fontos hogy jól tisztítsd)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi!! :)
sajnos már egy pár évvel elmúltam 13, ja és 18 is ;)
2014. dec. 12. 17:52
4/4 anonim válasza:
Bocsi, de tényleg, csak pont akkor volt fenn pár kérdés, ami nagyon egybecsengett, és egy 13 éves gyerek győzködte magát, hogy mien "kedvesek a szülei".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!