Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vízipipások! Szeretnék venni...

Vízipipások! Szeretnék venni egyy pipát, de nem igazán értek hozzá, hogy mik kellenek hozzá, mert ez lenne az első, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

[link] <-- Ebbe a pipába első látásra beleszerettem, és követ szeretnék venni hozzá, a Bigg Pearls-re gondoltam, de a honlapon azt írják, hogy: ,, A Bigg Pearls-hez Alien mini phunnel vagy Nefes mini phunnel kerámia ajánlott. " Akkor ez a kő most jó az én 55 centis pipámba? Vagy venni kell hozzá külön ilyen kerámiát? És mi a helyzet a szénnel? Az is szükséges, ugye? Valahol olvastam, hogy a szenek is tartalmazhatnak nikotint, de lehet, hogy ez hülyeség, viszont ha igaz lenne, akkor tudtok olyan szenet ajánlani, amiben kevés a nikotin, vagy nincs is benne?

Nagyon megköszönném a válaszokat. :)

2013. júl. 23. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:

''Egy ember egy vízipipázás alkalmával százszor annyi füstöt lélegezhet be, mint egyetlen cigaretta elfogyasztásakor. A nikotin miatt a vízipipa pedig úgyszintén függőséget okoz. „A vízipipa semelyik tartozéka nem csökkenti a dohányzó méreganyag-bevitelét és a dohányzáshoz kapcsolódó betegség kialakulásának vagy betegségben való elhalálozásának esélyét.” – jelentette ki a WHO.''

biztos vagy benne, hogy még kell?

2013. júl. 23. 19:22
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem dohánnyal használnám..
2013. júl. 23. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:

akkor ugy mondom, a cigarettadohány egézségesebb mintha vizipipát szívnál, mert itt a szán által hevített füstöt szívod be, keress utána neten

''egy tipikus 1 órás vízipipázás 100-200 cigaretta füstjének elszívásával egyenértékű,''

2013. júl. 23. 19:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm szépen, de igazából nem ez volt a kérdésem.
2013. júl. 23. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:

#1 Légyszives ne gyere a hülyeségeiddel...

Ha meg kövel fogod használni, nem lesz egyáltalán káros, mert nincs benne olyan, ami káros lenne. Azt azért nem írod #, hogy a VP-ben ott a víz, ami lehűti a füstöt, ráadásul ki is szűr valamennyi káros anyagot, és ott a cső, amire szintén lerakódik a káros anyagok nagy része, szóval ennyit erről.

Arról meg nem tudok, hogy a szén tartalmaz nikotint, sose hallottam erről.

De ha tartalmazna, akkor talán rászoknál a pipázásra nem? :) És eddig még senki sem volt VP függő, tehát nem tartalmaz nikotint.

2013. júl. 23. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja, és

''akkor ugy mondom, a cigarettadohány egézségesebb mintha vizipipát szívnál,''

Ja cigarettadohány.. + a papír, meg egy rakás rákkeltő anyag.

''szén által hevített füstöt szívod be, keress utána neten''

Amit ugye a víz le is hűt. Szóval először próbáld meg átgondolni amit írsz, mert ez mind hülyeség amit eddig írtál.

És szívhatod abból a kerámiából a köveket ami a pipához van, azzal is jó lesz.

2013. júl. 23. 20:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes választ! :D
2013. júl. 23. 20:25
 8/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez milyen fajta szén, de kémiás szemszögből nézve 100% hogy nincs benne nikotin. A szén, szénből épül fel. :))
2013. júl. 23. 22:36
 9/9 anonim válasza:
Nekem van 2ezerbe ha kell :D
2013. júl. 24. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!