Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem baj? ( Többi lent! )

Miért nem baj? ( Többi lent! )

Figyelt kérdés

A szomszédunknak van két lánya. Az egyik 15 a másik 18éves.

Mindketten cigiznek, az idösebbik elmondta a szülleinek és az volt a válaszuk hogy tudták hogy cigizni fog de ha már rászokott probáljon kevesebbet cigizni. Viszont a fiatalabbikról is megtudták, hogy cigizik ezen kiakadtak és veszekedtek vele hogy mit képzel ö magáról, mi oka volt rá stb..

Ezen azt nem értem mért nem akadtak ki azon, hogy az idösebbik is cigizik.

Én is cigizik tudják is a szülleim szerencsémre nállunk nem volt ilyen. 17/L

2014. dec. 10. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Baj az állandóan, a 18 évessel biztos azért nem vitáztak mert mivel nagykorú, így tkp. azt tesz amit akar.
2014. dec. 10. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
A 18 érettebb és tapasztalatosabb (általában). Szóval tudja nagyjából mivel jár/járhat. Egy 15 évesnek mutathatnak 100 meg 100 rövidfilmet a dohányzás hátrányairól, az mégsem értheti meg addig, amíg nem kap élő bizonyítékot. Egy 18 évesnek nem kell már bizonygatni. (csak megjegyzem, hogy ezzel a mondattal nem azt mondtam, hogy elítélem őket...)
2014. dec. 10. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
A 15 és a 17 éves kor között is van különbség, nekem se szóltak be érte a szüleim 17 évesen, de 15 évesen pl. még eszembe sem jutott cigizni. Az a gond, hogy azt hiszitek ettől vagytok nagylányok, pedig baromira nem, és ráadásul még egészségtelen is. Egyébként annyira nem is menő, mint ahogyan én gondoltam 17 évesen, úgy értem a társaságból akik nem cigiztek, nem voltak hátrányosan megkülönböztetve, nem cigiben mértük a jófejséget, mégis a legtöbben cigiztünk, mert az olyan poén volt akkor, hogy vehettünk cigit, meg olyan szexin lehet tartani a kezedben és hasonló hülyeségek. Ma csak azt gondolom, hogy semmi kedvem nem lenne dohányossal smárolni, irtó büdös tud lenni a szátok.
2014. dec. 10. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
vagy a kisebbik a kis-kedvenc, a minta, a példa, a nagyobbik meg az a megtűrt izéhogyishívjáktudod gyerek...
2014. dec. 10. 23:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!