Ha a marihuana illegális, akkor aki szív az hogyan jut hozzá? Otthon nevelgetik?
Köszönöm, de nem akarok senkit sem megkérni. Kíváncsi voltam a válaszokra, de amúgy ez tényleg amolyan költői kérdés volt :)
Egyébként egy ehhez hasonló külföldi oldalon már feltették ezt a kérdést és ott hülyébbnél hülyébb válaszok érkeztek.
én úgy tudom, hogy az oktogonon, és a moszkván lehet szurist kapni, meg még ,ó basszus elfelejtettem hanyadik kerületben,no mindegy, ott lehet minden sarkon kapni, egyébként szinte bisztos, hogy (főleg a fiatalok) egy négy kézfoggással eljuthatnak olyanhoz, aki tudja, hol lehet kapni!..
egyébként a cigit sem kell annyira keresni a fiataloknak, lemégy a legközelebb kisboltba, és veszel...
de vigyázat, ha a drogos fecskendőt átszőrod az ereden, és belemegy az izomszövetekbe, lerohadhat a kezed/lábad, és ez nem vicc!
am az édekes, hogy hollandiában cimkézve van...
egyébként a külföldi oldalról egy linkeeet tessék szives adni!!!
13/F
ez ugyanilyen kérdezős oldal pl, de amúgy rengeteg ilyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!