Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rossz lett az EEG-ém, ez...

Rossz lett az EEG-ém, ez lehet emiatt?

Figyelt kérdés

Epilepsziás vagyok, bár már régóta tünetmentes. Szoktam füvezni, de ezt őszintén megbeszéltem a Doktornővel, és azt mondta ez nem számít. (Mivel egy konyakosmeggy is intoleráns a gyógyszerrel, soha egy kortyot nem ittam, hát nekem ez a lazulás. És persze a kemény drogokról is le vagyok tiltva, ezeket a szabályokat be is tartom.)

Az utóbbi időben elég rendszeressé vált a dolog, és a mostani vizsgálaton azt mondta a Doktornő, hogy rosszabb, mint szokott lenni.

Roham nem volt, a Doktornőnek is elmondtam ezt, szerinte nem ettől van. (Tudni illik a marcsi nyugtató hatású, és nálam azért van ez a betegség, mert sok feszültséget folytok el, pszichotikumot, nyugtatót stb. sem szedhetek epileptikum mellé. Szóval a Doktornő azon az állásponton van ezzel kapcsolatban, hogy ártani nem árthat, de hasznos lehet. Ez jó, de azért az orvosok sem tudnak mindent.)

!!! Nem vagyok kíváncsi azok vlaszára, akik fű ellenesek, ill. csak akkor, ha hasonló eset van/volt a közelükbe. !!!

2010. jan. 29. 13:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a zöld miatt lenne. Bár azt ugye tudod milyen hatást vált ki a szervezetből? A vérkeringés lassul, a szívverés pedig gyorsul.

Szerintem picit szüneteltesd, 2-3 hét után menj megint dokihoz, ha már jobbn minden, akkor lehet az volt az oka.

Csak okosba :)

béke

2010. aug. 6. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!