Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy alkalomtól is rálehet szokni?

Egy alkalomtól is rálehet szokni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és nagyon érdekel a dohányzás téma. Még nem próbáltam ki de kiszeretném kipróbálni és kihangsúlyoznám NEM menőségből. Csak gyerek vagyok kiváncsi és ezzel nem tudok micsinálni. De attól félek, hogy rászokok.

Normális válaszolókat léci. :) Köszönöm.

2010. jan. 28. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy száltól nem lehet. De előre megmondom, hogy az első cigi nem lesz valami kellemes élmény. Ha elfogadsz egy tanácsot, ne evés után próbáld ki.
2010. jan. 28. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még attól nem fogsz rá szokni mert egyszer kiprobálod. Én is kiprobáltam mert hajtot a kiváncsiság mint téged de azóta se kellett több.
2010. jan. 28. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:

hát halod mindenki egy cigivel kezdni:D

akinek megtetszik az rászokik, akinek nem, az nemszokik rá.

de azt nemlehet tudni h neked tetszeni fog e vagy sem.

2010. jan. 28. 21:36
 4/8 Funktasztikus ***** válasza:
37%

nah szoval attol füg hányszor akarod kiprobálni De embertöl is füg ha tetszik még 1x kiprobálod és igy tovább:)

én dohányzok de nem nagyon avgyok még szerncsére rászokva:D

13F

2010. jan. 28. 22:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: ha nem vagy rászokva akkor minek szívod kis 13 éves sz@aros korodban (??), már bocsánat.....
2010. jan. 29. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:
15 éves vok hétköznaponként 2-3 szál cigit szívok. De nem szoktam rá, hétvégéken se hiányzik. Oszttársam 2 hét alatt rászokott, én november óta csinálom ezt és mégse.Szal mindenkinek másmilyen a szervezete és máshogy reagál a nikotinra.
2010. jan. 31. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
egy száltól nem lehet rászokni, csak megvan a veszélye, hogy ha kipróbáltad, akkor utána társaság unszolására rá fogsz gyújtani.. ez előfordul párszor és rá is szoktál.. ha erős jellem vagy, nem hagyod magad befolyásolni, akkor ne félj.
2010. febr. 1. 00:56
 8/8 anonim ***** válasza:
NEM! én mar 5 dobozt szivtam el 4 honap alatt és mar utolso cigimet 2 honapja szivtam el. Abszolut semmi késztetést nem érzek arra,hogy ujra a kezembe vegyem.15/f
2010. febr. 6. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!