Egy alkalomtól is rálehet szokni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nagyon érdekel a dohányzás téma. Még nem próbáltam ki de kiszeretném kipróbálni és kihangsúlyoznám NEM menőségből. Csak gyerek vagyok kiváncsi és ezzel nem tudok micsinálni. De attól félek, hogy rászokok.
Normális válaszolókat léci. :) Köszönöm.
2010. jan. 28. 19:49
1/8 anonim válasza:
Egy száltól nem lehet. De előre megmondom, hogy az első cigi nem lesz valami kellemes élmény. Ha elfogadsz egy tanácsot, ne evés után próbáld ki.
2/8 anonim válasza:
Szerintem még attól nem fogsz rá szokni mert egyszer kiprobálod. Én is kiprobáltam mert hajtot a kiváncsiság mint téged de azóta se kellett több.
3/8 anonim válasza:
hát halod mindenki egy cigivel kezdni:D
akinek megtetszik az rászokik, akinek nem, az nemszokik rá.
de azt nemlehet tudni h neked tetszeni fog e vagy sem.
4/8 Funktasztikus válasza:
nah szoval attol füg hányszor akarod kiprobálni De embertöl is füg ha tetszik még 1x kiprobálod és igy tovább:)
én dohányzok de nem nagyon avgyok még szerncsére rászokva:D
13F
5/8 anonim válasza:
Utolsó: ha nem vagy rászokva akkor minek szívod kis 13 éves sz@aros korodban (??), már bocsánat.....
6/8 anonim válasza:
15 éves vok hétköznaponként 2-3 szál cigit szívok. De nem szoktam rá, hétvégéken se hiányzik. Oszttársam 2 hét alatt rászokott, én november óta csinálom ezt és mégse.Szal mindenkinek másmilyen a szervezete és máshogy reagál a nikotinra.
7/8 anonim válasza:
egy száltól nem lehet rászokni, csak megvan a veszélye, hogy ha kipróbáltad, akkor utána társaság unszolására rá fogsz gyújtani.. ez előfordul párszor és rá is szoktál.. ha erős jellem vagy, nem hagyod magad befolyásolni, akkor ne félj.
8/8 anonim válasza:
NEM! én mar 5 dobozt szivtam el 4 honap alatt és mar utolso cigimet 2 honapja szivtam el. Abszolut semmi késztetést nem érzek arra,hogy ujra a kezembe vegyem.15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!