Vérből mennyi ideig tudják kimutatni az utolsó alkalomtól számítva, hogy füveztem? Esetleg még más vizsgálat kapcsán is rájöhetnek?
Figyelt kérdés
Általános kiviszgálásom lesz, és vért is fognak tőlem venni, lehet, hogy vizeletmintát is! Ilyenkor keresik egyáltalán, vagy alapból kimutatja nekik valamelyik ilyenkor alkalmazott eljárás?
Nem örülnék neki, ha a rendőrbácsi kopogtatna a kivizsgálás eredményeképp, aztán repülnék a suliból!!!
2008. okt. 11. 09:17
1/3 anonim válasza:
Nem lehet kimutatni, csak ha konkrétan kábítószert keresnek. Azt is ha jól tudom vizeletből 2-3 nap max, vérből talán egy-két hét. De nem fogják keresni és nem fog kiderülni, nyugi. Amúgy sem hívnák a rendőrséget. Akik végképp nem keresnének fel, hogy kirúgassanak a suliból, ez nem így működik.
Mind a laborosoknak, mind a rendőröknek van elég más baja :-D Ha ez így működne, szépen lassan elnéptelenednének az iskolák.... sajnos...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2008. okt. 12. 17:24
3/3 anonim válasza:
Am vizeletből pár hónap, vérből fél év, hajból meg körömböl meg akár több év múlva is kimutatják. Viszont szerintem ebből nem biztos hogy rendőrségi ügynek kéne lennie, mivel ha jól tudom, itt ahol én élek, még csak azért jelentettek fel valakit ha terjesztette is az anyagot. Egy 30ezres városban élek, és itt mindenki tudja mindenkiről hogy füvezik-e vagy sem, egyébként meg egy csomó sportoló is füvezik, és nekik gyakran van kivizsgálás, és senkit nem kaptak még el füvezésért, szóval szerintem nem azt fogják nézni a véredben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!