Rálehet szokni a sanax 0,25-ös-re?
xanax nem sanax és a válasz igen rálehet szokni...
Inkább h
Hovat szedj az egészségesebb...én is van,hogy beveszem a xanaxot mert nemtudok aludni,de nem minden nap...
Hova-Tej-Nyugtató baba tusfürdő és tea
Azt mondjàk rà lehet szokni! De van valami gyogyszer, màr nem tudom mi a neve, ami az elalvàst segiti elö, nem nyugtato hatàsu, csak gyorsabban elalszol töle! Meg van stilnox! De talàn kiprobàlhatnàd a nyugtatohatàssal biro gyogynövényeket!
elalvàst segitö gyogyszer ezt irtam be a googleba, sok mindent kidobott, olvasgass utànna kicsit, de mindenképp hagyd abba a nyugtatot!
igen.
próbáld meg a sedatif-ot, homeopátiás. :)
Én is szedek néha xanaxot, mert nem tudok elaludni. Mostanában nagyon nem, ezért hetente egyszer, vagy akár kétszer is bevetem. De vigyázok, hogy ne szokjak rá, így felváltva szedem a Hova nevű gyógyszerrel, az nem vényköteles, és komló meg macskagyökér van benne.
Ami még bejött, az a Teekanne 'Sweet Dreams' nevű teája. Ha azzal beveszek egy hovát, akkor az van olyan jó, mint a xanax :)
Rá lehet szokni, erőteljes függőséget és halálos mellék hatásokat vált ki. Mint szuicid gondolatok, pánik betegség, és elvonási tünetek. (Ahogy az egyik válaszoló már írta.)
Kevesen tudják, de ezek a gyógyszerek erőteljesebb függőséget okoznak, mint az alkohol, és komolyabbak az elvonási tünetek, mint a marihuánánál.
Ezzel az erővel szerezz be spurit, és ne is aludj el, egyszercsak majd beájulsz az ágyba.
Egyébként csak azután térj vissza a gógyszerhez, miután minden itt felsorolt módszer hatástalan.
1X egy héten, még elmegy.
Amúgy meg nem kell kétségbeesni, mert az alvás megvonás, a kialvatlanság csak több hét múlva okoz komolyabb következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!