A rasta-féle marihuana miert utosebb?!
ha valami herbálos... én annak nem örülnék ennyire... amúgy simán lehet, hogy belekevernek akármit az otthoni tetvek... jönnél ide amcsiba, itt nem grammban hanem unciában mérik... ráadásul, akinél veszem, nála a legkisebb adag 10uncia
1uncia= kb 28gramm
sőt általában 10-20 féle választék is van...
nah itt aztán lehet tiszta cigiket sodorni, amik úgy beütnek, amit otthon soha nem tapasztaltam..
ráadásul bronx lightesebb környékein mászkálni betépve és feka rappet hallgatni... ennél királyabb élmény nincs :D
Fogalom tisztázás esetleg..:D bio/ herbál= szintetikus anyag
A sima fű nem szintetikus..
és mi az hogy rasta féle füvek?:DD xd én is rasta vagyok (külsőben és lélekben egyaránt) de amit írtál nagyon nagy hülyeség, már ne haragudj. És NORMÁLIS füvet szívjál ha már szívsz ne mindenféle sz*rokat!
peace
Én nem szívok napi szinten sőt.. de mégis képes voltam olyan embert találni aki tudja mit árul..én jobban előnyben részesítem az indicát.. de ez meg már személ függő
Bless
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!