Miért van ez füves ciginél?
Figyelt kérdés
életemben egyszer szívtam, és olyan volt, hogy sokat böfögtem utána, meg amikor bent tartottam az orromon is jött ki közben. azóta másnál nem is láttam ilyet?2010. jan. 26. 19:25
1/5 anonim válasza:
Legalàbb tobbet nem lesz kedved még egyszer sem megprobàlni,mi a francnak az!
2/5 anonim válasza:
Miért,olyan sok füvessel van dolgod?
Amúgy meg örülj hogy ennyivel megúsztad,mások pánikrohamot kaphatnak az elsőtől.De az nem is szív többet..
3/5 anonim válasza:
Én pánikrohamot kaptam az elsőnél, de -természetesen- egyből megértettem, hogy túl sokat raktam bele, így legközelebb már kevesebbel próbálkoztam, és jó is lett. Jól éreztem magam tőle. Más a csokoládétól érzi jobban magát. Megint más pedig attól, ha száguldozva közlekedhet.. Van olyan is, aki az életét kockáztatja (pl. sportoláskor) csak hogy jobban érezze magát.. Ezeknél azért a fű biztonságosabb, értelmesebb, hatékonyabb az eufórikus érzés elérése érdekében.
4/5 anonim válasza:
Inkább az aznapi táplálkozásodtól pöffedhettél fel, mert a THC-tól nem reagál így az emberi szervezet.
5/5 anonim válasza:
Esetleg attól, hogy kiszáradt a szád és több elvegőt nyeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!