Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Undorodom tőle, mégis napi 2...

Undorodom tőle, mégis napi 2 dobozzal szívok? Hogy álljam meg, hogy rágyújtsak?

Figyelt kérdés

Minden bajom van tőle, undorodom már a cigitől, de ha ideges vagyok, rágyújtok. És mivel elég stresszes az életem, 2 doboz elmegy 1 nap.

Hogy kezdjek neki? Mire kell figyelni?

15 éve dohányzom

2014. okt. 29. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor igazán nem undorodsz tőle, hiszen ha úgy lenne, nem tudnád elszívni. Inkább úgy fogalmaznék, hogy az eszed tudja, hogy undorodnod kellene tőle, és a kötöttséget is utálod már, viszont nem mondasz le róla, mert úgy érzed, hogy valamiért mégis jó.

Legalábbis bennem ezek szoktak lezajlani, amikor "undorodom" a cigitől. Én már majdnem húsz éve cigizek, többször éreztem már amit most te. Én mindig oda lyukadtam ki, hogy szeretek cigizni, no meg néha jól jön a kibúvó a hétköznapi robotból. Pillanat, csak elszívok egy cigit.

Na szóval pont ezért nem ismerem a pontos receptet. Ám egyszer két hónapig nem gyújtottam rá. Úgy voltam vele, hogy nem kell. Nem kattogtam rajta, elhittem az eszemnek, hogy tényleg undorító. Amúgy tényleg az...

2014. okt. 29. 21:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Én mégis úgy gondolom, most van itt az ideje letenni.
2014. okt. 29. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én leszokásom úgy volt, hogy egyik nap nem vettem...

Elektromos cigiztem 2 hónapig, utána vizipipáztam 2 hónapig. 3 hónapja már ezeket sem csinálom. Nem hiányzik, sportolok inkább, és egészségesen élek. Ez leköti minden pillanatomat. Ha ideges vagyok elmegyek és kondizok egyet, vagy elmegyek futni. Minden csak az akaraterőn múlik, kár belemagyarázni bármit is. 12 évig dohányoztam.

2014. okt. 30. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!