Ajánlanátok valami gyenge, mégis finom cigit?
Figyelt kérdés
Mentolosból,és simából is egyaránt írhattok!
Olyan 0,3 nikotin tartalom alatt gondoltam. Nagyon max. lehet 0,4.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 25. 21:07
1/9 anonim válasza:
ezek szerint csak menőzésből cigiznél?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem női cigit szeretnék,
És nem menőzésből.
2014. júl. 25. 21:25
4/9 anonim válasza:
Attól,hogy gyenge a cigi még ugyan olyan káros sőt ha minden igaz károsabb is mint egy erősebb cigi,én már pár éve lerakta de anno pall mall szürke ami gyenge volt nem tudom az értékeket,de dohányboltban biztos felvilágosít az eladó,hogy melyik a leggyengébb.
5/9 anonim válasza:
Narancs pallmall, sárga multifilter, szürke dunhill.
6/9 Salx Narval válasza:
Nézegettem a nálam előforduló fajtákat, 0,3 nikotin a sárga 100-as Sopianae ban van. 0,4 már gyakoribb narancs és szürke Pall Mall, sárga Philip Morris. Szerintem ezek kellemes gyenge cigaretták. Töltéshez a narancs Pall Mall- arany Marlboro 2-1 arányú keveréket használom, ez is gyengébb az átlagnál, pláne, hogy rányomok még egy plusz filtert.:D
7/9 anonim válasza:
Jó kis betonszofi meg P20 az kell ide, nem ilyen szutyok hegyilevegők.
8/9 anonim válasza:
Szívjál munkást! Nagymamám is azt szívott egész életébe, és evészségesen halt meg.
9/9 anonim válasza:
Davidoff gold (női cigi) de jó am nagyon:)
Meg a pattintós marlboro leggyengébbje, nem tudom így hirtelen a nevét mert én erőset szívok de az a silver asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!