Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzók! Milyen érzés,...

Dohányzók! Milyen érzés, mikor nem bírjátok ki cigi nélkül?

Figyelt kérdés

Mihez tudnátok hasonlítani? Én nem dohányzom, és valahogy képtelen vagyok elképzelni, hogyan lehet rászokni. Mit éreztek olyankor, amikor már muszáj rágyújtanotok?

Nem provokatív kérdésnek szántam, csak kíváncsi vagyok.

2010. jan. 25. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekemis zsibog az összes végtagom ha hiányzik:)
2010. febr. 11. 18:29
 12/12 anonim válasza:

Én a dührohamaim miatt kezdtem el cigizni. Ugyan statisztikailag nem jellemző, de a nyugtató hatás nálam megmaradt évekkel később is, dózisnövelés nélkül. Elvonás esetén egyszerűen újra kezdenek jelentkezni a dühkitörések, azaz a szokásos adrenalintúltermeléses jelenségek: hideg, remegő végtagok, csőlátás, növekvő vérnyomás és pulzusszám, hiperventilláció, üss-vagy-fuss reflex, genitáliák enyhe visszahúzódása, feszülő hasfal, huzamosabb idő után arcizomkontroll-vesztés, szélsőségesen agresszív viselkedés, fájdalomérzet teljes megszűnése, még később emlékezetvesztés és általában véresen magamhoztérés.

Én vagyok a szabályt erősítő kivétel, nekem a köz érdekében érdemes cigiznem. :) Egész jó inverz harci drog lenne, ha nem jelentkeznének ezek olyan lassan.

(próbáltam leszokni. az eredeti felálláshoz képest se sűrűbbek, se erősebbek nem lettek a rohamok, csak sajnos eleve sűrűn voltak.)

2010. márc. 8. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!