Szerintetek mennyire érdemes elkezdeni dohányozni? 15/L
En nem kezdenem el 15 evesen. En azt mondom, ha tudod magad kontrolalni csinald. Engem peldaul nagyon megnyugtat es jolesik. Viszont en 1 nap 1-2 szalat szivok csak. de van amikor 1 hetig lancban, de van, hogy 1 hetig semmi. en nemtudok ra fuggo lenni, nincs olyan, hogy kivanom.
Ha nagyon keztet a dolog probald ki, de ha erzed, hogy vagysz meg ra akkor hagyd abba mert fuggo leszel. Es az mar tenyleg nem meno.
9-es elég nagy hülyeséget írt azért.
Aki tényleg kocadohányos, az nem szédül bele. Mert az, aki életében rágyújtott kb 5x , az még nem kocadohányos. :D Legalábbis én nem tartottam magamat annak 14 évesen, mikor összvissz egy dobozzal szívtam el egy év alatt....
Viszont később már, mióta minden bulin rágyújtok, azóta azt mondom, hogy kocadohányos vagyok, sőt, még most is, pedig sűrűbben gyújtok már rá.
Szerintem amúgy nem rossz dolog a cigizés. Oké, van egy csomó hátránya, de amíg nem szoksz rá tényleg, addig eléggé élvezetes. :)
Nem éri meg, én 14 évesen kezdtem heti 3-4 szállal és egyszer csak azt vettem észre hogy itt vagyok 36 éves és már napi másfél dobozzal elszívok, semmi értelme nincs rengeteg pénzbe kerül és az állóképességem is kevés, éjjel alig tudok aludni mert mindig köhögök,
Na de mindegy ezeket vedd tudomásul mert ha elkezded akkor abbahagyni nagyon nehéz lesz
csak hátránya van ez egy függöség.kiprobálhatod de ne szokj rá nem éri meg se anyagilag se egészségileg
ajánlom a sláger szivarkát ha arra rágyujtasz asszem elmegy a kedved a cigizéstöl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!