500-800 Ft között milyen finom cigik vannak?
Figyelt kérdés
Ízesített cigire gondolok.Az árát is írjátok utána.Köszi.2010. jan. 22. 13:37
11/16 anonim válasza:
A black nem inkább fahéjas?:) Én úgy éreztem de nem tudom akkor.. :))
12/16 anonim válasza:
Állítólag meggyes,de ki tudja:D
13/16 anonim válasza:
Hát én amit tudok ajánlani lassan 1.5 év dohányzás után(ha mindenképp szívni akarsz valami) akkor én az ezüst KENT-et ajánlom, vagy a kéket ami erősebb. 675 HUF, és előnye hogy kevésbé büdös mint a többi. Én már csak ezt szívom.A doboza is "dizájn"-os :D Szerintem "baromi jó" cigi ^^
14/16 anonim válasza:
23:53-asnak irom,hogy szerintem van akit érdekli föleg azt aki fel tette a kérdést és ezzel nem adtál neki hasznos választ csak itt bunkozol ami senkit nem érdekel! a KÉRDEZÖNEK:én a piros hosszu multit ajánlom! legjobb! az ára most nem tudom mennyi mert már nem szívom de ha nem muszály te sem tedd!
15/16 anonim válasza:
Djarum Black az szegfuszeges :D (kedvenc cigim :D)
de abbol van cherrys, vanilias is :)
de asszem M.O.n nem lehet kapni :S (vaniliasat)
16/16 anonim válasza:
Hogyne lehetne kapni vanilliásat ! 1590 az ára! Nem egyszer vette már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!