Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 2 szál cigi sok egy 15...

Napi 2 szál cigi sok egy 15 évesnek?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és mérsékelten tartom magam dohányosnak.

Napi 1-2 (de inkább 2) szál fekete benson-t elszívok. Alapból nagyon alacsony vagyok (160 cm), és sok ilyen mítosz van, hogy összemegyek tőle, megáll a növésem, sárgul a fogam stb.

Szerintetek ez sok, illetve le kéne állnom?

2014. okt. 3. 02:41
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

LE kellene, igen. A fogad tönkremegy, a magasságod nem a cigitől hanem a genetikádtól függ, de így lehet rászokni évek múlva már napi 1 dobozt fogsz szívni, és nagyon drága.

15 év alatt tisztul ki a tüdő.

2014. okt. 3. 02:53
 2/8 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg hatalmas lehúzás. 900 a legolcsóbb. És már azt is unom hogy állandóan csöbeseket kell beküldenem a trafikba, akik akármikor lehúzhatnak. Szóval van még egy dobozom, azt elszívom, aztán abbahagyom (még nem vagyok dohányfüggő, csak feszültségek miatt szívom)
2014. okt. 3. 02:57
 3/8 nnyunnyus válasza:
hát szerintem is alj le vele. :D én is így kezdtem... nem voltam ''dohányfüggő'' két éve. mostmeg már napi 20-25 szál megy el... fuuuh ha azt a pénzt elraknam... :D
2014. okt. 3. 05:14
 4/8 anonim válasza:
76%
Havi 1 szál is sok egy akárhány évesnek is.
2014. okt. 3. 05:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, kezdetnek nem rossz.
2014. okt. 3. 06:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem mítosz az!Hagyd abba a dohányzást!
2014. okt. 3. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok, hagyd abba.
2014. okt. 3. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen egyáltalán nem kéne dohányozni,sőt idősebbként sem.És tényleg nem tesz jót a növekedésednek.Inkább sportolj és táplálkozz egészségesen.
2014. okt. 8. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!