Napi 2 szál cigi sok egy 15 évesnek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és mérsékelten tartom magam dohányosnak.
Napi 1-2 (de inkább 2) szál fekete benson-t elszívok. Alapból nagyon alacsony vagyok (160 cm), és sok ilyen mítosz van, hogy összemegyek tőle, megáll a növésem, sárgul a fogam stb.
Szerintetek ez sok, illetve le kéne állnom?
2014. okt. 3. 02:41
1/8 anonim válasza:
LE kellene, igen. A fogad tönkremegy, a magasságod nem a cigitől hanem a genetikádtól függ, de így lehet rászokni évek múlva már napi 1 dobozt fogsz szívni, és nagyon drága.
15 év alatt tisztul ki a tüdő.
2/8 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg hatalmas lehúzás. 900 a legolcsóbb. És már azt is unom hogy állandóan csöbeseket kell beküldenem a trafikba, akik akármikor lehúzhatnak. Szóval van még egy dobozom, azt elszívom, aztán abbahagyom (még nem vagyok dohányfüggő, csak feszültségek miatt szívom)
2014. okt. 3. 02:57
3/8 nnyunnyus válasza:
hát szerintem is alj le vele. :D én is így kezdtem... nem voltam ''dohányfüggő'' két éve. mostmeg már napi 20-25 szál megy el... fuuuh ha azt a pénzt elraknam... :D
4/8 anonim válasza:
Havi 1 szál is sok egy akárhány évesnek is.
6/8 anonim válasza:
Nem mítosz az!Hagyd abba a dohányzást!
8/8 anonim válasza:
Ennyi idősen egyáltalán nem kéne dohányozni,sőt idősebbként sem.És tényleg nem tesz jót a növekedésednek.Inkább sportolj és táplálkozz egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!