12 éves vagyok és. Hogyan mondjam el hogy cigizek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nos.. 12 éves vagyok,és cigizek. (6.oszt) emelett van egy fiúm (8.oszt) aki szintén cigizik. A fiúk miatt, volt már egyéb bajom is, Pl.: pengéztem.(megvágtam a kezemet) füveztem (nagy szerelmi bánatomban) és most rászoktam a cigire. A barárom is cigizik de a szüleim ezt nem tudják.. Amikor kiderült ez a fius dolog, nagyon nagyot kaptam a fejemre ( leorditottak, mindenemet átnézték, eltiltottak mindentől, és a legrosszabb.. leültek velem beszélni a dologrol ) Akkor hogy mondjam el jogy cigizek?? Most fél év után ellapult a dolog.. De most elkezdtem cigizni, ami megnyugtatott.. Nem kérek semmilyen b.azdmeg ilyen meg olyan vagy, mert azok nem érdekelnek.. 6.-ban az összes osztálytársam cigizik (igen, a tanárok is tudják [de nem szolnak a szüleinknek, mert megbeszéltük a dolgot.] ) Anyám is cigizik (mindennap) apám egy évben elszív 1 szálat.. Anyám cigijéből szoktam szívni, tölt magának és én is szoktam magamnak.. Még nem vette észre. Az osztálytársaim/barátaimon kívül a mamám tudja h cigizek de ő sose köpne be.. Szóval, hogy mondjam el? Várjak amíg 18 leszek (a keresztanyám 29 éves, 15 éves kora óta cigizik és még nem bukott le de már felnőtt nő)Nem tudom hogy mit tegyek?? Ez olyan, mint a szexuális kapcsolat.. Már 1.ős korom óta felvagyok világosítva, a szüleimnél persze teszem a hülyét. (ezt is tudják a tanárok) Szóval azt hiszik hogy még egy elsős szintű fejjel gondolkodok ilyen dolgoknál. A kérdés h mit tegyek?? -.-
Utolsó: gratulálok, nagyon hasznos amit írtál. Valóban sokat segítettél vele, a helyesírásod pedig... isteni.
2014. szept. 22. 20:17
12/20 anonim válasza:
nem tűnt fel, hogy kamu kérdés?
2016. márc. 10. 00:25
13/20 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy már 2 éves? :D
2016. márc. 11. 03:22
14/20 Konzolgamer válasza:
Hogy jutnának 12 évesek fű hez bas.zod?? Néha egy drog dílernek is nehéz nem hogy 12 évesnek !! Amúgy elárulom hogyha így folytatod van még egy 4 éved .... Így tovább
2016. okt. 6. 17:22
15/20 anonim válasza:
Hülye 12 éves kis bagós csitri vagy, azt hiszed, menő! 50 évesen meg egy kórházi ágyon fogsz feküdni a véres hugyodban, és elhaló hangon morfiumért könyörögsz a nővéreknek! Aztán szépen felköhögöd a véres, gennyes tüdőd darabjait, és szép lassan belefulladsz! Úgy látom, neked megéri!.....
Csevegés vége
2016. okt. 15. 21:03
16/20 anonim válasza:
A köldökzsinorod helyett a nyakadat kellett volna elvágni
2017. jún. 28. 22:22
17/20 Nightwing evil válasza:
Ugyan 2014 es komment de valószínűnek tartom hogy még mindig egy ilyen ostoba kretén vagy ezért írom le ezeket:
1. Füvezés a hűű de nagy szerelmi bánatra ? Full baromság . Talán rosszabb is lesz.
2. Herbálozhattál azt mondjuk 1g kutyaszarból összedobok.
3. Cigizés. Ez amúgy érthető lenne ha nem egy ilyen nagy "fiús depis" gyerek lennél aki 100% unalomból csinálja
4. Pengézés hú a kedvencem. Fiúk miatt? Wow igazi nagy barom lehetsz. Szeretet és figyelemhiány után másra indokolni. Azt se tudod miért csinálják . Nagy depis lehettél.
Nagyon flegmán adod elő a te kis "bajaid" mintha muszáj lenne válaszolni. Megnyugtat a cigi? Jó kamu nagyon. nagy rizsamester lehettél és még most is lehetsz.
2017. nov. 5. 02:37
18/20 Nightwing evil válasza:
Remélem hogy kamukérdés amúgy mert nagyon túlzott :DD
2017. nov. 5. 02:39
19/20 anonim válasza:
Azért is hagyd abba mert ha folytatod kb. ~45 éves korodra tudod hol leszel? - a temetőben vagy jobb esetben a kórházban a tüdő műtéten .. Szokj le!!!!! És akkor nem kell megmondanod. Nem baj, hogy az osztályban mindenki cigizik, te hagyd abba és akkor lehet ők is abbahagyják vagy ha nem az se baj. Mindig így gondolkodj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!