Dohányosok: nem zavar titeket, ha másokat zavar?
Ha tudnál szövegérteni, tudnád a választ.
Azt írtam hogy ha nem tudsz valakit megkérni légyszi ne felém fújd a füstöt, csak itt tudsz dühöngeni és értetlenkedni, akkor itt veled van a gond, nem a dohányosokkal.
Amúgy sok az ilyen sajna. Bizonyos szempontokból én is, pl nem merek szólni a 12 éves hülye gyereknek, hogy létezik fülhallgató is a telefonjához. (ill. csak néha, ha úgy jön ki a lépés.)Na, pedig az aztán nagyon tud zavarni.
A lényeg az, hogy szólalj meg hidd el én is, és rengeteg dohányos ismerősöm csak annyit reagálna a kérésedre, hogy ó, igen persze bocsánat és arrébb megy. :)
én jóllettem nevelve, gyerekszobám is vol, figyelek másokra, buszmegállóban, utcán, legfejebb elhagyott játszótéren cigizek, ha esetleg más is van ott, akkor elfordulok, ha ki kell fújni, vigyázok, hogy úgy álljak, hogy a szél ne fújja bele a képébe, hetente csak egy szálat, max 2t szívok
tehét ez mind neveltetés kérdése, vagypedig, hogy télleg kijárta-e az általánost, és nemcsak lefizette a vizsga-bisztost...
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!