Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok: nem zavar titeket,...

Dohányosok: nem zavar titeket, ha másokat zavar?

Figyelt kérdés
Irtó gyakran fújják az orrom alá a füstöt utcán, ilyen-olyan megállókban. Aki dohányzik, azt egyáltalán nem feszélyezi, hogy a környezetében a többiek is "szívnak"? Sosem értettem ezt az önfeledtséget. Hátha valaki most megmagyarázza.
2010. jan. 20. 12:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy olyan vérlázító, mikor az arcomba pöffentenek egy füstgomolyt. Én nem akarok tüdőrákot.
2010. jan. 21. 21:43
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok,

Akkor az autósok nem dühítenek? :P A szmogtól hamarabb kapsz tüdőrákot, mint a passzív dohányzástól, az tuti.

2010. jan. 22. 09:15
 13/24 dobó kacsa ***** válasza:
Ki lapátolt már pincében szenet? ;D
2010. jan. 22. 11:53
 14/24 anonim ***** válasza:
Én is figyelek rá, hogy pl. buszmegállóban ne a másikakra menjen a füst, de mindig nem lehet elkerülni. Egyébként meg az a plusz kis káros hatás, amit egy passzív dohányos szenved el 1-2 alkalommal, az elenyésző a mai szennyezett levegő mellett...
2010. jan. 24. 21:23
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát, egyik sem jó. Attól mert az autó szennyez, miért kéne, hogy pluszban a dohány is károsítson? Nem értem a logikáját:-(.
2010. jan. 25. 14:04
 16/24 anonim ***** válasza:
74%

Amíg nem dohányzol nem tudod miért jó...

Amíg nem szívsz nem tudod miért jó, amíg nem veszel be egy bogyót nem tudod miért jó.

Tehát a dohányosok SZERETNEK dohányozni, mert élvezik. Ez az ő dolguk, magad miatt meg nem kell aggódnod a fenn leírtak miatt. Egy kis krahácsolásba még senki nem halt bele...

2010. jan. 25. 17:35
 17/24 A kérdező kommentje:
De, egy kis krahácsolással kezdődhet sok rossz, ti. a tüdőrák nem egy pillanat alatt öl - bár szerintem ezt Te is tudod. Hogy amiatt nem kellene aggódni, az szerintem csak a strucc fejének homokba erőltetése lenne. Engem aggaszt mindenféle levegőszennyezés, és aki szereti, élvezi, kockáztat, az csinálja, soha nem is ez a kérdés, hanem hogy aki nem tart igényt rá, arra nem kellene ráerőltetni.
2010. jan. 26. 09:48
 18/24 anonim ***** válasza:
55%

A nem dohányosok minek mennek a dohányosok közelébe?el lehet szépen sétálni onnan,ha zavar,vagy megkérni,hogy ne a képedbe fújja a füstöt.könnyen meg lehetne oldani a problémát,de persze ezt is túl kell ragozni...

(Zsoka)

2010. febr. 5. 21:24
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát, biztos elvetemült vagyok, de elég fárasztó lenne egész nap az összes dohányost megkérni, hogy ne füstöljön az orrom alá (bár biztos mindegyikük készséggel elnyomná a cigit), másrészt eleve nem kéne egy tömegben, vagy több ember között rágyújtani. Talán.
2010. febr. 6. 10:58
 20/24 anonim ***** válasza:

Ez már az a téma, hogy az emberek inkább drimaszolnak, meg fortyognak magukban, mint hogy egy rohadt szót szólnának a másikhoz. Ha nem bírsz kinyögni egy kérést, csak arra vagy képes, hogy ilyen anonim oldalakra kiírogasd a frusztrációdat, akkor magadra vess!

Jobb autóval menni, mint busszal igaz? A dohányosok meg jobban érzik magukat, ha dohányoznak. Az autósokat is csak azok szídják, akiknek nem tellik rá. Ahogy megvan az autó elfelejtik a környezet szennyezés problémát.

Ilyen emberekre miért legyek tekintettel? Sokáig voltam önzetlen és figyelmes, túl sokáig, és SEMMI hasznom sem származott belőle.

Sajnos erre a kérdésre nincs igazi válasz.

2010. febr. 8. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!