A leszokásnál nektek hogy volt?
Figyelt kérdés
2 éve rendszeresen dohányzom 2-3 naponta vettem a dobozt. Most elhatároztam, hogy leszokom! Az lenne a kérdésem, hogy ti mennyit híztatok utána kb. Kérlek titeket, csak a kérdésre válaszoljatok és ne azt kezdjétek el, hogy mennyire egészségtelen szokj le ne érdekeljen semmi. Így is úgy is leszokom, csak ez érdekel.2014. szept. 5. 10:59
11/12 anonim válasza:
16 évig cigiztem, 7hónapja hagytam abba és 3-4 kg híztam, de nem azért mert leszoktam én se pótoltam kajával, hanem mert sokkal nyugodtabb vagyok....szerintem! Nincs az az örökös stressz, hogy mikor birok már rágyújtani, meg a streszt is könnyebben viselem :D Sok sikert
12/12 anonim válasza:
Először is egyél valami olyat amit szeretsz csoki? Vagy valami ilyesmi? Aztán ha sikerül leszokni akkor soha többet ne próbáld ki még egy szívást se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!