Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 60 évnyi dohányzás után, oda...

60 évnyi dohányzás után, oda kell figyelni valamire a leszokásnál?

Figyelt kérdés
Vagy az idő lényegtelen,hogy mennyi ideje dohányzik valaki? Idősebb szervezetről van szó,ezért is kérdezem.
2012. dec. 18. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A napi imára, hogy ne legyen tüdőrákja.

60 év dohányzás után szerintem tök mindegy, leszokik-e vagy sem. Mondanám, hogy inkább ne kínozzátok a bácsit, legalább ennyi öröme legyen még.

2012. dec. 18. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Veszélyesebb leszokni ilyenkor, mint dohányozni tovább. Annyira hozzászokott a szervezet, hogy a megvonástól lesz beteg. Nekem ahány ismerősöm van, aki 30 év után szokott le, mindegyik megbetegedett rövid időn belül, többnyire rákosak lettek. Csökkentse az adagot, de ne szokjon le.
2012. dec. 18. 14:29
 3/4 A kérdező kommentje:
kszi a válaszokat.. én is valahogy így gondoltam sajnos..
2012. dec. 18. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:
a 60 évnyi dohányzásból ítélve az alany kb. 75-80 éves lehet igaz? Ilyen korban olyan szinten nincs értelme leszokni egy szenvedélyről ami ráadásul valószinüleg örömforrást is nyújt neki, hogy még az orvos sem javasolja.
2013. jan. 5. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!