60 évnyi dohányzás után, oda kell figyelni valamire a leszokásnál?
Figyelt kérdés
Vagy az idő lényegtelen,hogy mennyi ideje dohányzik valaki? Idősebb szervezetről van szó,ezért is kérdezem.2012. dec. 18. 11:15
1/4 anonim válasza:
A napi imára, hogy ne legyen tüdőrákja.
60 év dohányzás után szerintem tök mindegy, leszokik-e vagy sem. Mondanám, hogy inkább ne kínozzátok a bácsit, legalább ennyi öröme legyen még.
2/4 anonim válasza:
Veszélyesebb leszokni ilyenkor, mint dohányozni tovább. Annyira hozzászokott a szervezet, hogy a megvonástól lesz beteg. Nekem ahány ismerősöm van, aki 30 év után szokott le, mindegyik megbetegedett rövid időn belül, többnyire rákosak lettek. Csökkentse az adagot, de ne szokjon le.
3/4 A kérdező kommentje:
kszi a válaszokat.. én is valahogy így gondoltam sajnos..
2012. dec. 18. 23:23
4/4 anonim válasza:
a 60 évnyi dohányzásból ítélve az alany kb. 75-80 éves lehet igaz? Ilyen korban olyan szinten nincs értelme leszokni egy szenvedélyről ami ráadásul valószinüleg örömforrást is nyújt neki, hogy még az orvos sem javasolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!