Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 10 szál töltött cigi sok?

Napi 10 szál töltött cigi sok?

Figyelt kérdés
Kb. annyit szívok el naponta. Ma hetet szívtam el. Valamikor többet, ha a barátom is itt van és ki-be járkál szívni.
2010. jan. 13. 20:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szál is sok.
2010. jan. 13. 20:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Reggel 4-et töltök. Melóba beérek, elszívok egyet, a 2 szünetben is egyet-egyet, hazafelé is egyet. Otthon meg amikor szívni szeretnék, töltök előtte. Elkezdtem konditerembe járni. Ma 3-kor szívtam az ötötdiket, aztán 7-kor a hatodik, most a nyolcadik. De most is például, mint általában, ha itthon vagyok, nem szívom el teljesen, félig szívtam el. Megunom és elnyomom. Félig, háromnegyedig megy itthon.
2010. jan. 13. 20:44
 3/15 anonim válasza:
Van töltetlen is? Szvsz sok!
 4/15 anonim ***** válasza:
Valaki két dobozzal is sziv, ahhoz képest nem sok.De számíts rá hogy a mennyiség idővel nőni fog.
 5/15 anonim ***** válasza:
Attól függ mivel töltöd?
2010. jan. 13. 20:45
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem fog nőni. Unalomból szívom, nem vagyok olyan függő, mint a nagy általánosság. Nem függök semmitől. :)
2010. jan. 13. 20:46
 7/15 A kérdező kommentje:
Kék Golden Gate dohány és hüvely.
2010. jan. 13. 20:46
 8/15 anonim ***** válasza:

én elhiszem hogy nem szoksz rá:)

néha mikor unom a sulit, kétnaponta elmegy egy doboz cigi, máskor meg kéthónapig rá sem gyújtok:)

nem ide tartozik, csak gondoltam megosztom veletek:D

2010. jan. 14. 22:31
 9/15 anonim válasza:
szerintem más hüvelyt töltsél, az egészségesebb
2010. jan. 16. 15:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Tulajdonképp egy szál is sok ha elszívod.De ha csak elhajítod akkor nem sok.Nem jó ezzel kísérletezni keress más elfoglaltságot magadnak inkább sportolj fuss vagy gyalogolj légy sokat friss levegőn hiszen a fejlődő szervezetednek arra van szüksége nem pedig füstre.Ezt 60éves fejjel mondom neked aki kb.26évig dohányoztam s akkor hagytam abba amikor muszáj volt mert a szervezetem úgy határozott ,hogy most már ELÉG!
2010. jan. 18. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!