A white widow cannabis sativa vagy indica?
Hibrid. A White Widow egy elég híres fajta, és nagyon sok magcég nemesítette. Én azt vettem észre hogy a holland Coffe Shopokba inkább a Sativa fenotípusokat árulják. Világos neon zöldhöz hasonlítható színűek. vastagon borítják a hatalmas gyantamirigyek. Elég szellős buga, de zöld részek tömörek. Nekem ebből az jön le hogy hibrid, de sosem kérdeztem meg a beszállítókat. Hatása első 20-30 perc kiüt , de nem helyez kanapéba(inkább indica, nagyon erős agyba is), utána 1 óra erős sativa, amit követ újabb laza 1 óra levezetés. Hatása max 3 óra, de az tömör. Nagyon is.
Még régebben a High Times-ba olvastam, hogy Green house nemesítette első stabil hibridet, de vannak akik szerint a Dutch Passion fajtája közelebb áll a 90-es évekbeli eredetihez. Utána néztem seedfinderen. Green house(S/I: 60/40), Dutch Passion, és a White Label növénye inkább sativa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!