Hovátországban vagy Magyarországon megterem a vadkender?
Figyelt kérdés
de nem úgy értem, hogy ha elültetik hanem természetesen2012. máj. 11. 19:57
1/8 anonim válasza:
a vadkender igen, nézz ki egy búzamezőre, ha szerencséd van, dugig lesz vele a föld széle.
2/8 A kérdező kommentje:
ez komoly mert ezt az egyik haverom mondta h talált a mezőn vadkendert de nem nagyon hittem el neki
2012. máj. 11. 20:13
3/8 anonim válasza:
találhatott, annak idején mi kukoricacímerezés közben találtunk a telek szélén ilyen 2méteres szép nagy példányokat :D
viszont sokra nem megy vele, mivel jóformán semmi hatóanyag nincs benne. Ha lenne annyi, hogy használható lenne cigihez, akkor azt is árulnák, de az csak egy gaz. csak a külseje hasonlít a marijuanara, más semmi :D
4/8 A kérdező kommentje:
és ez kb. mikor terem meg? tom h nem tok vele semmit kezdeni de azért kiváncsi vagyok rá
2012. máj. 11. 20:38
5/8 anonim válasza:
hát nyár vége felé szerintem:D amúgy mész vele valamire... sok egészséges dolog van benne, ha nem is tépsz be tőle, teának pl van ahol használják
6/8 anonim válasza:
amúgy a marihuána és a vadkender ugyan az :D csak más alfajai:)
7/8 anonim válasza:
Nyugodtan szívhatsz vadendert, de számíthatsz az erős hasmenésre...
8/8 anonim válasza:
Magyarország egy mezőgazdasági ország,miért ne teremne meg? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!